Свиняча шийка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна свиняча шийка, запечена в фользі в мультиварці. Це відмінне блюдо для святкового столу. Красиво подане м'ясо, приготоване за цим рецептом, точно порадує вас і ваших гостей!
М'ясо завжди було одним з головних страв на святковому столі. Ніжне і смачне м'ясо свинини, попередньо замариноване, можна без клопоту приготувати вдома в мультиварці. А спеції для свинини зроблять блюдо приголомшливо ароматним. М'ясо виходить настільки соковитим і ніжним, що просто тане в роті. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати свинячу шийку в мультиварці.
- Свинина - 1100 грам (шийна частина)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо помийте, приправити сіллю, посипте спеціями для свинини.
М'ясо полийте олією, втирайте з усіх боків.
Відріжте фольгу, зробіть три шари фольги, викладіть м'ясо.
Щільно загорніть. Залиште м'ясо маринуватися мінімум на 12 годин.
М'ясо у фользі викладіть в чашу мультиварки. У програмах налаштуйте режим випічка, час 90 хвилин.
Дістаньте м'ясо. Розгорніть.
Якщо ви хочете, щоб м'ясо розпадалося по волокнам, можна збільшити час запікання до 110 хвилин.
Соковита свиняча шийка готова.
Наріжте на порційні шматочки і кличте рідних до столу.
Смачного!
Смачного!