Свинина зі сметаною на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Практично будь-яке м'ясо дуже добре поєднується зі сметаною. Свинина - не виняток! Соковите м'ясо обсмажується на сковороді з овочами, а потім гаситься зі сметаною. Блюдо з яскравим вершковим смаком!
Відмінне доповнення до гарніру або самостійне насичене блюдо, все це - свинина, тушкована зі сметаною і овочами. Як я вже писав раніше, таким же чином можна готувати не тільки свинину, але і печінку або інше м'ясо, наприклад - куряче філе. До речі, якщо все-таки будете готувати гарнір, рекомендую гречку. Хай щастить!
- Свинина - 300-400 грам (або свиняча печінка)
- Борошно - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 0, 5 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Вода - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Нарізаємо свинину тонкими скибочками, обвалюють в борошні. Потім обсмажити на олії до красивого золотистої скоринки.
Перекладаємо м'ясо в казан або каструлю з товстим дном. Додаємо терту моркву, подрібнений часник і дрібно порізану цибулю. Солимо і перчимо до смаку.
Тепер покришите кріп, додайте сметану і влийте воду.
Тушкуємо блюдо під кришкою приблизно 35-40 хвилин.
Подаємо страву до столу з улюбленим гарніром. Смачного!