Свинина зі сметаною і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Прості страви практично завжди виходять смачними, і вони під силу навіть початківцям кухарям. Якщо ви захочете приготувати свинину зі сметаною і сиром, то не помилитеся, адже це блюдо - супер!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати свинину зі сметаною і сиром, то просто прочитайте цей покроковий рецепт. Відмінний варіант для сімейної вечері або великій компанії. Подавайте з зеленню і свіжими овочами. Смачного!
- Свинина - 1 кілограм
- Гриби - 500 грам (будь-які свіжі або мариновані)
- Крем - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Вершки (10%) - 300 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Свинину зачистите від жирку і плівок, гарненько помийте і промокніть паперовими рушниками. Наріжте на довгасті плоскі шматочки і відбийте їх важким гострим ножем з двох сторін.
Ріпчасту цибулю очистіть і вимийте. Наріжте на тонкі кільця. Якщо ви любите маринована цибуля, то бризніть на нього трохи оцту.
Змастіть деко олією і викладіть на нього м'ясо з цибулею, а зверху посипте грибами. Краще, щоб вони були свіжими. Також, відмінно підійдуть мариновані опеньки або лисички.
Тепер приготуйте заливку. Для цього в окремій мисці змішайте вершки і борошно. Додайте до них сметану, сіль, перчик і натертий на крупній тертці сир. Можна взяти будь-який сорт, наприклад "російський" або "радомер" . Перемішайте всі інгредієнти.
Весь вміст дека полийте підготовленим соусом. Якщо хочете, можете посипати зверху додатковою порцією сиру. Поставте в духовку на 40-50 хвилин. Запікайте при температурі 200 градусів.