Свинина зі сметаною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина зі сметаною в мультиварці - відмінна ідея для ситного здорового вечері. За рахунок додавання сметани і тертих яблук з'являється пікантна кислинка, яка надає страві незвичайний смак. Пробуйте!
Для того, щоб рідина, в якій гаситься свинина, погустішала - додайте пару ложок борошна і добре перемішайте. Трохи більше півгодини гасіння - і відмінне основне блюдо на вечерю готове!
- Свинина - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблука кисло-солодкі - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Прованські трави - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Наріжте цибулю дрібними шматочками, обсмажте його в мультиварці в режимі «Випічка» протягом 4-5 хвилин.
Свинину очистіть від жиру, наріжте смужками і відправте в мультиварку до цибулі разом з невеликою кількістю води.
Додайте борошно для того, щоб рідина, в якій гаситься свинина, була гущі.
Яблука натріть на крупній тертці і додайте до м'яса.
Додайте сметану і 100-130 мл. Води, все гарненько перемішайте.
Додайте спеції і сіль за смаком, знову розмішайте. Увімкніть режим «Гасіння», і 40 хвилин готуйте свинину під закритою кришкою. Після закінчення заданого часу дайте страві трохи настоятися.
Подавайте зі свіжою зеленню і улюбленим гарніром. Смачного!