Свинина в мультиварці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас під рукою є така сучасна техніка, то приготувати свинину в мультиварці "поларіс" в домашніх умовах ви зможете менше, ніж за годину. За час гасіння ви встигнете відварити і гарнір.
Ця страва побалує смакові рецептори кожного м'ясоїда, оскільки в ньому немає нічого зайвого, а все вдало і гармонійно збалансовано. За цим рецептом можна готувати м'ясо не тільки в мультиварці, але і на сковороді, а на гарнір відварити будь-яку крупу або картопля.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Борошно - 1 Чайна ложка

1. Працювати з мультиваркою - це справа практики. Якщо ми готуємо м'ясо, то краще вибирати режим "випічка", але отгда воно буде готуватися близько години. Для цього рецепта я вибирала інші функції. Для початку вливаємо пару столових ложок рослинного масла і відправляємо в ємність м'ясо.

2. Вибираємо режим "гасіння" і закриваємо кришку. Через деякий час відправляємо до м'яса нарізану півкільцями цибулю і продовжуємо тушкувати. Можна вибрати і режим "випічка", але тоді скоротити час приготування вручну.

3. Змішуємо сметану з сіллю і приправами. Краще брати сметану не великий жирності (10-15%).

4. Вливаємо сметану і тушкуємо ще близько 20 хвилин. Свинина готується швидше решти м'яса (за винятком курки), тому часу на приготування цієї страви у мене пішло не більш години.

5. Ось таке виходить м'ясо - ніжне, соковите і неймовірно ароматне. До такої страви на гарнір підійде картопляне пюре, свіжі овочі або будь-яка крупа.