Рецепт Свинина зі сливовим вином фото

Свинина зі сливовим вином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний, але простий рецепт свинини зі сливовим вином - для вас! Смачно і дуже ситно виходить - м'ясо соковите і м'яке, а завдяки вину класичне поєднання свинини і цибулі ще смачніше!

Опис приготування:

Дуже довго у мене була поширена проблема - м'ясо часто виходило зайве сухим, адже коли готуєш такі обсяги, та ще й у форматі рулету - вкрай складно буває устежити. Щоб воно рівномірно пропеклося, але при цьому не стало занадто сухим. Виходом стане низька температура духовки і супер-соковитий соус! за рахунок вина, цей сливовий соус швидко оживляти м'ясо, не давши йому залишитися сухим. Спробуйте!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Зливи стиглі великі - 6-7 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Естрада - 0.3 пучка
  • Вино slivovoe - 0.5 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 1 За смаком(3-4 ст.Л.)
свинина зі сливовим вином - фото крок 1
1. М'ясо розморозимо, промиємо і трохи відбиваємо, щоб вийшов плоский довгий пласт. Натираємо його спеціями з усіх боків. І нехай поки постоїть.
свинина зі сливовим вином - фото крок 2
2. Тим часом змішаємо нарізаний півкільцями цибулю, сливи шматочками, естрагон і спеції за смаком. Заливаємо вином. Додамо сметану або вершки, щоб зробити суміш трохи густіше, як на фото.
свинина зі сливовим вином - фото крок 3
3. А тепер цю суміш викладаємо поверх м'яса, і звертаємо його в рулет. Пов'язуємо мотузками і відправляємо в духовку. Зверху, до речі, рекомендую змастити м'ясо сметанкою - вона зробить золотисту скориночку при запіканні.
свинина зі сливовим вином - фото крок 4
4. Запікаємо годину-півтора при температурі в 150 градусів. При подачі поливаємо залишилися сливово-винним соусом!

Схожі рецепти