Рецепт Свинина, запечена в духовці зі сметаною фото

Свинина, запечена в духовці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Ця страва відмінно підійде для святкового столу або просто на вечерю для всієї родини. Виходить дуже смачно і ситно. Спробуйте рецепт, як приготувати свинину запечену в духовці зі сметаною.

Опис приготування:

Таке блюдо підходить до будь-якого гарніру, або ж подають його самостійно. Якщо хочете щоб було більш ситно, до свинини можна додати овочів, наприклад картопля або гриби. Для його приготування не потрібні особливо вишукані продукти, все що потрібно - це свинина, цибуля, крем, сир, борошно і спеції, які без проблем можна купити в будь-якому магазині.

1. Свинину вибираємо без кістки, моєму і розрізаємо скибочками завтовшки до 1 см. Щоб м'ясо вийшло ніжніше, його злегка відбиваємо.

2. Сковороду ставимо на вогонь і наливаємо трохи рафінованої олії, шматочки свинини обсмажуємо з кожного боку до рум'яної скоринки.

3. Цибуляовицу чистим, миємо й нарізаємо кільцями, обсмажуємо на окремій сковороді до м'якості, солимо.

4. Для приготування соусу борошно обсмажуємо на сухій сковороді, сметану розводимо з 100 мілілітрах води і додаємо до борошна, додаємо до смаку спеції, трохи варимо соус і прибираємо з вогню.

5. Деко змащуємо маслом, викладаємо в один шар обсмажену свинину, потім шар цибулі і поливаємо все отриманим соусом. Випікаємо в розігрітій до 180-200 градусів духовці 20-30 хвилин, після чого дістаємо і посипаємо натертим сиром, запікаємо ще 5-7 хвилин. Смачного!


  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Крем - 350 грам
  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - За смаком
Таке блюдо підходить до будь-якого гарніру, або ж подають його самостійно. Якщо хочете щоб було більш ситно, до свинини можна додати овочів, наприклад картопля або гриби. Для його приготування не потрібні особливо вишукані продукти, все що потрібно - це свинина, цибуля, крем, сир, борошно і спеції, які без проблем можна купити в будь-якому магазині.

1. Свинину вибираємо без кістки, моєму і розрізаємо скибочками завтовшки до 1 см. Щоб м'ясо вийшло ніжніше, його злегка відбиваємо.

2. Сковороду ставимо на вогонь і наливаємо трохи рафінованої олії, шматочки свинини обсмажуємо з кожного боку до рум'яної скоринки.

3. Цибуляовицу чистим, миємо й нарізаємо кільцями, обсмажуємо на окремій сковороді до м'якості, солимо.

4. Для приготування соусу борошно обсмажуємо на сухій сковороді, сметану розводимо з 100 мілілітрах води і додаємо до борошна, додаємо до смаку спеції, трохи варимо соус і прибираємо з вогню.

5. Деко змащуємо маслом, викладаємо в один шар обсмажену свинину, потім шар цибулі і поливаємо все отриманим соусом. Випікаємо в розігрітій до 180-200 градусів духовці 20-30 хвилин, після чого дістаємо і посипаємо натертим сиром, запікаємо ще 5-7 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти