Рецепт Свинина, запечена зі сметаною фото

Свинина, запечена зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Свинину потрібно навчитися правильно готувати. Це не найпростіша справа, але пару раз спробувавши, буде виходити відразу ж. Важливо, щоб м'ясо виходило соковитим і не дуже жирним.

І у вас обов'язково так вийде, якщо ви зробите все за моїм рецептом. Я описала, як приготувати свинину, запечену зі сметаною. Ми добре просочити окіст маринадом, і він буде дуже соковитим. Для того, щоб все блюдо рівномірно приготувалося, вам знадобиться жароміцний посуд з кришкою.

  • Свинячий окіст - 800 грам
  • Крем 20% жирності - 100 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Запашний перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 1
Окіст помийте і просушіть, видаліть зайвий жир.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 2
М'ясо обсмажте на розпеченій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з усіх боків.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 3
Видаліть зайве масло з окосту. Добре його Просолов і поперчіть.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 4
Покладіть м'ясо в жароміцний посуд. Промажьте його з усіх боків сметаною.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 5
Додайте перець горошком, зелень, лавровий лист. Закрийте кришкою. Запікайте при 180 градусах в духовці протягом 1 годину.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 6
Потім приберіть кришку і готуйте ще півгодини. Смачного!

Схожі рецепти