Рецепт Свинина, запечена зі сметаною фото

Свинина, запечена зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинину потрібно навчитися правильно готувати. Це не найпростіша справа, але пару раз спробувавши, буде виходити відразу ж. Важливо, щоб м'ясо виходило соковитим і не дуже жирним.

Опис приготування:

І у вас обов'язково так вийде, якщо ви зробите все за моїм рецептом. Я описала, як приготувати свинину, запечену зі сметаною. Ми добре просочити окіст маринадом, і він буде дуже соковитим. Для того, щоб все блюдо рівномірно приготувалося, вам знадобиться жароміцний посуд з кришкою.

  • Свинячий окіст - 800 грам
  • Крем 20% жирності - 100 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Запашний перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 1
Окіст помийте і просушіть, видаліть зайвий жир.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 2
М'ясо обсмажте на розпеченій сковороді з маслом до рум'яної скоринки з усіх боків.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 3
Видаліть зайве масло з окосту. Добре його Просолов і поперчіть.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 4
Покладіть м'ясо в жароміцний посуд. Промажьте його з усіх боків сметаною.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 5
Додайте перець горошком, зелень, лавровий лист. Закрийте кришкою. Запікайте при 180 градусах в духовці протягом 1 годину.
свинина, запечена зі сметаною - фото крок 6
Потім приберіть кришку і готуйте ще півгодини. Смачного!

Схожі рецепти