Свинина з вершками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже гарне блюдо для домашнього сімейного вечері. Свинина гаситься з луком, вершками і соєвим соусом на сковороді. На гарнір можна відварити макарони або приготувати картопляне пюре.
До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини з вершками на сковороді. Відразу варто придумати, що буде на гарнір. У моєму випадку - це макарони / спагетті, адже вони прекрасно поєднуються з ніжним вершковим м'ясом. Вдалого приготування!
- Свинина - 500 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Спагеті або макарони - За смаком (на гарнір)
- Зелень - За смаком
Свинину промиваємо, видаляємо шматки жиру і плівки. Нарізаємо шматочками.
Ріпчасту цибулю очищуємо, дрібно нарізаємо.
Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо на ньому свинину. Через 10 хвилин додаємо цибулю, готуємо разом ще 5 хвилин. Вливаємо соєвий соус і продовжуємо тушкувати ще 5-6 хвилин.
Залишилося додати вершки і тушкувати все разом ще 15 хвилин. Сіль і перець за смаком, помішуючи. Паралельно відваріть макарони або спагетті. Смачного!