Свинина з вершками і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з сумішшю сушених і свіжих грибів під соусом з вершків відноситься до смачних живильним страв, які займають гідне місце серед святкових продуктів. Спробуйте приготувати таке!
Грибне достаток в поєднанні зі свининою в поєднанні з соусом з вершків не залишить байдужою навіть найвишуканіший по частині кулінарії аудиторію. Блюдо має м'який смак і приємний аромат. Може бути подаватися як гаряче у свята і в будні. При приготуванні використані сушені і свіжі гриби, що додало блюду більш яскравий запах.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки 10-15% - 100 мілілітрів
- Печериці - 200 грам
- Сушені гриби - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
1. Перед тим як приготувати свинину з вершками і грибами, замочіть висушені гриби в холодній воді.
2. Помийте м'ясо, наріжте його пластами середньої товщини. Прожарте м'ясо з двох сторін на добре розігрітій сковороді, а потім відкладіть його в сторону.
3. Свіжі гриби очистіть і помийте. Поріжте їх на невеликі часточки. Обсмажте свіжі гриби в суміші вершкового і рослинного масел. Додайте гриби до свинини.
4. Цибулю очистіть від лушпиння, поріжте на півкільця і обсмажте. Відіжміть сушені гриби, поріжте їх дрібно. Бульйон не виливайте, залиште його для подальшої готування.
5. Перекладіть до свинини цибулю, влийте вершки і грибний бульйон. Посоліть і поперчіть блюдо. Поставте на вогонь.
6. Перешкодьте блюдо. Накрийте його кришкою. На повільному вогні готуйте ще до 40 хвилин. Блюдо готово! Перекладіть його на порційне блюдо. Добре подавати разом з гарніром в гарячому стані.