Рецепт Свинина з вершками і грибами фото

Свинина з вершками і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свинина з сумішшю сушених і свіжих грибів під соусом з вершків відноситься до смачних живильним страв, які займають гідне місце серед святкових продуктів. Спробуйте приготувати таке!

Опис приготування:

Грибне достаток в поєднанні зі свининою в поєднанні з соусом з вершків не залишить байдужою навіть найвишуканіший по частині кулінарії аудиторію. Блюдо має м'який смак і приємний аромат. Може бути подаватися як гаряче у свята і в будні. При приготуванні використані сушені і свіжі гриби, що додало блюду більш яскравий запах.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершки 10-15% - 100 мілілітрів
  • Печериці - 200 грам
  • Сушені гриби - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
свинина з вершками і грибами - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати свинину з вершками і грибами, замочіть висушені гриби в холодній воді.
свинина з вершками і грибами - фото крок 2
2. Помийте м'ясо, наріжте його пластами середньої товщини. Прожарте м'ясо з двох сторін на добре розігрітій сковороді, а потім відкладіть його в сторону.
свинина з вершками і грибами - фото крок 3
3. Свіжі гриби очистіть і помийте. Поріжте їх на невеликі часточки. Обсмажте свіжі гриби в суміші вершкового і рослинного масел. Додайте гриби до свинини.
свинина з вершками і грибами - фото крок 4
4. Цибулю очистіть від лушпиння, поріжте на півкільця і ​​обсмажте. Відіжміть сушені гриби, поріжте їх дрібно. Бульйон не виливайте, залиште його для подальшої готування.
свинина з вершками і грибами - фото крок 5
5. Перекладіть до свинини цибулю, влийте вершки і грибний бульйон. Посоліть і поперчіть блюдо. Поставте на вогонь.
свинина з вершками і грибами - фото крок 6
6. Перешкодьте блюдо. Накрийте його кришкою. На повільному вогні готуйте ще до 40 хвилин. Блюдо готово! Перекладіть його на порційне блюдо. Добре подавати разом з гарніром в гарячому стані.

Схожі рецепти