Рецепт Свинина, запечена з вершками фото

Свинина, запечена з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Необхідні для приготування свинини з вершками інгредієнти роблять її поживною, наповнюють його неповторним ароматом грибів і м'якістю справжніх вершків. Спробуйте, це ситно і дуже смачно.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати свинину, запечену з вершками. Кожен з інгредієнтів вносить свій ароматний і смакової внесок і дозволяє страві придбати все ті якості, які вимагаються від справжнього головної страви святкового столу. Приємна несподіванка в тому, що всі необхідні продукти доступні, вони завжди є в торговій мережі.

  • Свинина - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Вершки жирні - 100 грам (або крем)
  • Сир твердий - 70 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
свинина, запечена з вершками - фото крок 1
1. Почнемо з підготовки м'яса. Наріжте кожен шматочок поперек волокон товщиною в 1, 5 см. Застуда, сіль і poperčite.
свинина, запечена з вершками - фото крок 2
2. Окремо на сковороді посмажте гриби до золотистого кольору.
свинина, запечена з вершками - фото крок 3
3. Поріжте помідори на тонкі кружальця. Почніть формувати продукти для приготування: покладіть на деко рослинне масло, відбите м'ясо, шматочок помідора, блюдо з солі.
свинина, запечена з вершками - фото крок 4
4. Покладіть на кожен помідор прожаренние гриби. Покрийте продукти шаром вершків або сметани.
свинина, запечена з вершками - фото крок 5
5. Потріть твердий сир на великій тертці. Зверху страви посипте сир. Розігрійте духовку до температури 200 З, покладіть страву в духовку на 25-30 хвилин для приготування. На стіл подавайте блюдо з овочами і зеленню.

Схожі рецепти