Свинина, запечена з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Необхідні для приготування свинини з вершками інгредієнти роблять її поживною, наповнюють його неповторним ароматом грибів і м'якістю справжніх вершків. Спробуйте, це ситно і дуже смачно.
Подивіться, як приготувати свинину, запечену з вершками. Кожен з інгредієнтів вносить свій ароматний і смакової внесок і дозволяє страві придбати все ті якості, які вимагаються від справжнього головної страви святкового столу. Приємна несподіванка в тому, що всі необхідні продукти доступні, вони завжди є в торговій мережі.
- Свинина - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Вершки жирні - 100 грам (або крем)
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Почнемо з підготовки м'яса. Наріжте кожен шматочок поперек волокон товщиною в 1, 5 см. Застуда, сіль і poperčite.
2. Окремо на сковороді посмажте гриби до золотистого кольору.
3. Поріжте помідори на тонкі кружальця. Почніть формувати продукти для приготування: покладіть на деко рослинне масло, відбите м'ясо, шматочок помідора, блюдо з солі.
4. Покладіть на кожен помідор прожаренние гриби. Покрийте продукти шаром вершків або сметани.
5. Потріть твердий сир на великій тертці. Зверху страви посипте сир. Розігрійте духовку до температури 200 З, покладіть страву в духовку на 25-30 хвилин для приготування. На стіл подавайте блюдо з овочами і зеленню.