Рецепт Свинина з вершками і сиром фото

Свинина з вершками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В якості нової цікавої ідеї для головної страви хочу порекомендувати вам на замітку досить простий і дуже класний варіант запікання м'яса в апетитному соусі. Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

Поспішаю запропонувати вам вдалий спосіб, як приготувати свинину з вершками і сиром. М'ясо виходить дивно ніжним і дійсно практично тане в роті. Крім того, соус завжди можна урізноманітнити спеціями, ароматними травами, наприклад. Таке блюдо відмінно підійде не тільки на кожен день, але і для святкового меню. В даному випадку використовується досить специфічний сир Рокфор, але ви можете взяти і звичайний твердий.

  • Свинина - 500 грам
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Сир - 100 грам
  • Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів (по бажанню)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
свинина з вершками і сиром - фото крок 1
1. Ось такий невеликий, але дуже апетитний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт на своїй кухні. Відразу ж включайте духовку, нехай гріється до 210 градусів.
свинина з вершками і сиром - фото крок 2
2. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте порційними шматочками і трохи відбийте. На сковороді розігрійте олію і викладіть м'ясо.
свинина з вершками і сиром - фото крок 3
3. Смажте буквально по 3 хвилини з кожного боку, щоб вийшла рум'яна кірочка.
свинина з вершками і сиром - фото крок 4
4. Паралельно потрібно зайнятися соусом. Поставте в невеликому сотейнику вершки на вогонь. Прогрейте, додайте сир. Перемішайте до однорідності. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і вино. Посоліть і поперчіть за бажання. Усе, соус готовий.
свинина з вершками і сиром - фото крок 5
5. А далі все дуже просто: викладіть м'ясо у жароміцних форму, залийте соусом і відправте в духовку. Запікайте хвилин 12-15. Смачного!

Схожі рецепти