Свинина з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Свинина гаситься в вершках з редькою і яблуком, поєднання, звичайно ж, незвичайне, але ви не уявляєте, як це смачно! До речі, дане блюдо готується 1 час, погодьтеся, це досить швидко!
Перед вами - простий рецепт приготування свинини з вершками. Блюдо злегка незвичайне, вірніше незвичайне поєднання використовуваних інгредієнтів. Тут присутні редька, яблуко і імбир, які гасяться в вершках з м'ясом, цибулею і морквою. На гарнір я варю локшину. Вдалого приготування!
- Свинина - 1 кілограм
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Редька - 1/4 штуки
- Вершки - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Імбир - 1/3 чайних ложки
М'ясо промийте та висушіть. Овочі також промиваємо і очищаємо.
Кубиками ріжемо свинину, цибуля також подрібнюємо.
Натріть на крупній тертці овочі, імбир натріть на дрібній.
Обсмажуємо на сковороді м'ясо.
Коли з м'яса випарується вся рідина, додайте цибулю і редьку. Готуйте під кришкою.
Злегка обсмажити м'ясо з цибулею і редькою, додаємо яблуко і моркву. Готуємо під кришкою.
Коли овочі і яблуко злегка обсмажити, відкриваємо кришку і кладемо сіль і перець за смаком. Потім вливаємо вершки і Томім на повільному вогні 10-12 хвилин.
Готову страву подавайте з гарніром, наприклад, з локшиною. Смачного!