Свинина з овочами, запечені у фользі

Свинина з овочами, запечені у фользі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування запеченої у фользі свинини з овочами. Свинина по даним рецептом виходить ароматною і дуже смачною.

опис приготування:

Для приготування цієї страви найкраще використовувати свинячу шийку. Так само для приготування знадобляться свіжі шампіньйони, баклажани, помідори і різні приправи до м'яса.

  • Свинина— 2 кілограма
  • баклажани— 1 штука
  • свіжі печериці— 4 штуки
  • приправи— За смаком
  • помідори— 3 штуки
  • перець, сіль— За смаком
Свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 1 1. В першу чергу добре промиємо м'ясо, гострим ножем зробимо надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, приправами і перцем, приблизно годин на шість залишаємо. Можна залишити м'ясо на цілу ніч.

Свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 2 2. Добре промиваємо гриби, нарізаємо їх пластинами. Від шкірки очищаємо баклажани, кільцями їх нарізаємо. Так само кільцями нарізаємо помідори. Все це посипаємо приправою для свинини, перемішуємо.

Свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 3 3. Надріз в м'ясі заповнюємо грибами і овочами. На приготовану фольгу викладаємо м'ясо. Якщо в кишеньку все овочі не помістилися, викладаємо їх поруч зі свининою.

Свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 4 4. М'ясо загортаємо в два шари фольги. Хвилин тридцять даємо постояти. Відправляємо запікатися в розігріту духовку, приблизно на два-два з половиною години, температура сто вісімдесят градусів.

Свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 5 5. Потім м'ясо виймаємо і перекладаємо на тарілку. Блюдо готово. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Свинина в фользі з овочами

Свинина в фользі з овочами

Це прекрасне блюдо відмінно підійде для "; ледачих" або початківців господарок, т.к. готується дуже просто. нарізав м'ясо, овочі, натер сир, склав все шарами і запік в духовці. блюдо просте, але дуже смачно і ситне! опис приготування: Це універсальне блюдо цікаве тим, що поєднує в собі і м'ясо...

читати далі
Кабачки, запечені у фользі

Кабачки, запечені у фользі

рецепт кабачків, запечених у фользі, — прекрасне рішення для вечері або обіду. Можна подавати окремо, а можна і в якості закуски до овочевих салатів або до гарніру з рису або картоплі! опис приготування: Особисто я дуже люблю готувати такі кабачки, запечені у фользі в домашніх умовах. Це прост...

читати далі
Запечені овочі у фользі

Запечені овочі у фользі

Відмінний варіант для гарнір до м'яса — це овочі. Особливо смачно виходить, якщо їх запекти. Дивимося рецепт запечених овочів в фользі і запам'ятовуємо! опис приготування: Овочі не тільки корисні в свіжому вигляді, але і в запеченому. Їх можна готувати і на грилі, і жаровні. Легко готувати їх ...

читати далі
Запечені яблука в фользі

Запечені яблука в фользі

Запечені яблука в фользі можуть стати приголомшливим сніданком або десертом. Використовуйте їх з різною начинкою, наприклад, з горіхами, сухофруктами або сиром. опис приготування: Ми з вами приготуємо яблука запечені у фользі з сиром. Я так роблю на сніданок, дуже смачно. До речі, сирі фрукти ...

читати далі
Соковита свинина в фользі в духовці

Соковита свинина в фользі в духовці

м'ясо — це продукт, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Якщо ви хочете побалувати домашніх або гостей соковитою свининою в духовці в домашніх умовах — це просто! опис приготування: Завдяки фользі м'ясо готується у власному соку і виходить такий соковитою. Замість фольги можна в...

читати далі