Рецепт Свинина з овочами, запечені у фользі фото

Свинина з овочами, запечені у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Рецепт приготування запеченої у фользі свинини з овочами. Свинина по даним рецептом виходить ароматною і дуже смачною.

Для приготування цієї страви найкраще використовувати свинячу шийку. Так само для приготування знадобляться свіжі шампіньйони, баклажани, помідори і різні приправи до м'яса.

  • Свинина - 2 кілограма
  • Баклажани - 1 штука
  • Свіжі печериці - 4 штуки
  • Приправи - За смаком
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець, сіль - За смаком
свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 1
1. В першу чергу добре промиємо м'ясо, гострим ножем зробимо надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, приправами і перцем, приблизно годин на шість залишаємо. Можна залишити м'ясо на цілу ніч.
свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 2
2. Добре промиваємо гриби, нарізаємо їх пластинами. Від шкірки очищаємо баклажани, кільцями їх нарізаємо. Так само кільцями нарізаємо помідори. Все це посипаємо приправою для свинини, перемішуємо.
свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 3
3. Надріз в м'ясі заповнюємо грибами і овочами. На приготовану фольгу викладаємо м'ясо. Якщо в кишеньку все овочі не помістилися, викладаємо їх поруч зі свининою.
свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 4
4. М'ясо загортаємо в два шари фольги. Хвилин тридцять даємо постояти. Відправляємо запікатися в розігріту духовку, приблизно на два-два з половиною години, температура сто вісімдесят градусів.
свинина з овочами, запечені у фользі - фото крок 5
5. Потім м'ясо виймаємо і перекладаємо на тарілку. Блюдо готово.

Схожі рецепти