Свинина з овочами, запечені у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої у фользі свинини з овочами. Свинина по даним рецептом виходить ароматною і дуже смачною.
Для приготування цієї страви найкраще використовувати свинячу шийку. Так само для приготування знадобляться свіжі шампіньйони, баклажани, помідори і різні приправи до м'яса.
- Свинина - 2 кілограма
- Баклажани - 1 штука
- Свіжі печериці - 4 штуки
- Приправи - За смаком
- Помідори - 3 штуки
- Перець, сіль - За смаком
1. В першу чергу добре промиємо м'ясо, гострим ножем зробимо надріз у вигляді кишеньки. Натираємо свинину сіллю, приправами і перцем, приблизно годин на шість залишаємо. Можна залишити м'ясо на цілу ніч.
2. Добре промиваємо гриби, нарізаємо їх пластинами. Від шкірки очищаємо баклажани, кільцями їх нарізаємо. Так само кільцями нарізаємо помідори. Все це посипаємо приправою для свинини, перемішуємо.
3. Надріз в м'ясі заповнюємо грибами і овочами. На приготовану фольгу викладаємо м'ясо. Якщо в кишеньку все овочі не помістилися, викладаємо їх поруч зі свининою.
4. М'ясо загортаємо в два шари фольги. Хвилин тридцять даємо постояти. Відправляємо запікатися в розігріту духовку, приблизно на два-два з половиною години, температура сто вісімдесят градусів.
5. Потім м'ясо виймаємо і перекладаємо на тарілку. Блюдо готово.