Рецепт Запечені яблука в фользі фото

Запечені яблука в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Запечені яблука в фользі можуть стати приголомшливим сніданком або десертом. Використовуйте їх з різною начинкою, наприклад, з горіхами, сухофруктами або сиром.

Опис приготування:

Ми з вами приготуємо яблука запечені у фользі з сиром. Я так роблю на сніданок, дуже смачно. До речі, сирі фрукти на сніданок є не радять, але запечені можна завжди. Вони добре засвоюються і насичують ваш організм.

1. Для початку помийте яблука. Запікати ми будемо їх разом з шкіркою, тому чистити не треба.

2. Відріжте верхівку з хвостиком. Акуратно чайною ложечкою вийміть серединку яблука і трохи м'якоті. Чи не спустошуйте яблуко повністю.

3. Спочатку викладаємо в серединку сир. За чайної ложечки в кожне яблучко.

4. Змішайте в чашці сухофрукти і горіхи, подрібніть горіхи, якщо є необхідність. Наприклад, якщо горіхи волоські або мигдаль, їх потрібно трохи порубати.

5. Викладіть по дві чайні ложечки вийшов суміші в яблуко до сиру.

6. Загорніть яблучка в фольгу, повністю закривши.

7. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці від 5 до 10 хвилин. Залежно від величини яблук.

Ваші яблука запечені у фользі готові. Розгорніть їх трохи і залиште на три хвилини остигати. Можете подавати до столу.

Смачного.

  • Яблука - 4 штуки
  • Горіхи - 4 чайних ложки (будь-які горіхи на ваш смак.)
  • Сухофрукти - 4 чайних ложки
  • Сир - 4 чайних ложки
Ми з вами приготуємо яблука запечені у фользі з сиром. Я так роблю на сніданок, дуже смачно. До речі, сирі фрукти на сніданок є не радять, але запечені можна завжди. Вони добре засвоюються і насичують ваш організм.

1. Для початку помийте яблука. Запікати ми будемо їх разом з шкіркою, тому чистити не треба.

2. Відріжте верхівку з хвостиком. Акуратно чайною ложечкою вийміть серединку яблука і трохи м'якоті. Чи не спустошуйте яблуко повністю.

3. Спочатку викладаємо в серединку сир. За чайної ложечки в кожне яблучко.

4. Змішайте в чашці сухофрукти і горіхи, подрібніть горіхи, якщо є необхідність. Наприклад, якщо горіхи волоські або мигдаль, їх потрібно трохи порубати.

5. Викладіть по дві чайні ложечки вийшов суміші в яблуко до сиру.

6. Загорніть яблучка в фольгу, повністю закривши.

7. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці від 5 до 10 хвилин. Залежно від величини яблук.

Ваші яблука запечені у фользі готові. Розгорніть їх трохи і залиште на три хвилини остигати. Можете подавати до столу.

Смачного.

Схожі рецепти