Запечені яблука в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Запечені яблука в фользі можуть стати приголомшливим сніданком або десертом. Використовуйте їх з різною начинкою, наприклад, з горіхами, сухофруктами або сиром.
Ми з вами приготуємо яблука запечені у фользі з сиром. Я так роблю на сніданок, дуже смачно. До речі, сирі фрукти на сніданок є не радять, але запечені можна завжди. Вони добре засвоюються і насичують ваш організм.
1. Для початку помийте яблука. Запікати ми будемо їх разом з шкіркою, тому чистити не треба.
2. Відріжте верхівку з хвостиком. Акуратно чайною ложечкою вийміть серединку яблука і трохи м'якоті. Чи не спустошуйте яблуко повністю.
3. Спочатку викладаємо в серединку сир. За чайної ложечки в кожне яблучко.
4. Змішайте в чашці сухофрукти і горіхи, подрібніть горіхи, якщо є необхідність. Наприклад, якщо горіхи волоські або мигдаль, їх потрібно трохи порубати.
5. Викладіть по дві чайні ложечки вийшов суміші в яблуко до сиру.
6. Загорніть яблучка в фольгу, повністю закривши.
7. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці від 5 до 10 хвилин. Залежно від величини яблук.
Ваші яблука запечені у фользі готові. Розгорніть їх трохи і залиште на три хвилини остигати. Можете подавати до столу.
Смачного.
- Яблука - 4 штуки
- Горіхи - 4 чайних ложки (будь-які горіхи на ваш смак.)
- Сухофрукти - 4 чайних ложки
- Сир - 4 чайних ложки
1. Для початку помийте яблука. Запікати ми будемо їх разом з шкіркою, тому чистити не треба.
2. Відріжте верхівку з хвостиком. Акуратно чайною ложечкою вийміть серединку яблука і трохи м'якоті. Чи не спустошуйте яблуко повністю.
3. Спочатку викладаємо в серединку сир. За чайної ложечки в кожне яблучко.
4. Змішайте в чашці сухофрукти і горіхи, подрібніть горіхи, якщо є необхідність. Наприклад, якщо горіхи волоські або мигдаль, їх потрібно трохи порубати.
5. Викладіть по дві чайні ложечки вийшов суміші в яблуко до сиру.
6. Загорніть яблучка в фольгу, повністю закривши.
7. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці від 5 до 10 хвилин. Залежно від величини яблук.
Ваші яблука запечені у фользі готові. Розгорніть їх трохи і залиште на три хвилини остигати. Можете подавати до столу.
Смачного.