Кабачки, запечені у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кабачків, запечених у фользі, - прекрасне рішення для вечері або обіду. Можна подавати окремо, а можна і в якості закуски до овочевих салатів або до гарніру з рису або картоплі!
Особисто я дуже люблю готувати такі кабачки, запечені у фользі в домашніх умовах. Це просто, легко і цікаво. Адже можна імпровізувати як з наповненням самих кабачків, так і зі складом соусу. Спробуйте додавати сметану, гірчицю або гриби замість фаршу - і ви знайдете саме свій варіант цього ситного страви!
- Фарш - 500 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 100 грам
- Кабачок - 1 штука (великий)
- Цибуля - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Кабачок розрізаємо навпіл уздовж. З кожної половинки ложкою виймаємо м'якоть. М'якоть, подрібнену зелень, цибуля і спеції додамо до фаршу. Перемішаємо гарненько начинку і наповнимо нею "човники" .
2. Для соусу змішаємо тертий сир з майонезом і томатною пастою до однорідності. Спеції - за смаком. Намазуємо густо поверх фаршу. Загортаємо наші кабачки в фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
3. Тепер надрезаем зверху фольгу, звільняючи верхівки кабачків, і запікаємо до появи апетитною скоринки сирної. От і все! Нарізаємо і подаємо!