Рецепт Кабачки, запечені у фользі фото

Кабачки, запечені у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт кабачків, запечених у фользі, - прекрасне рішення для вечері або обіду. Можна подавати окремо, а можна і в якості закуски до овочевих салатів або до гарніру з рису або картоплі!

Опис приготування:

Особисто я дуже люблю готувати такі кабачки, запечені у фользі в домашніх умовах. Це просто, легко і цікаво. Адже можна імпровізувати як з наповненням самих кабачків, так і зі складом соусу. Спробуйте додавати сметану, гірчицю або гриби замість фаршу - і ви знайдете саме свій варіант цього ситного страви!

  • Фарш - 500 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Кабачок - 1 штука (великий)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені у фользі - фото крок 1
1. Кабачок розрізаємо навпіл уздовж. З кожної половинки ложкою виймаємо м'якоть. М'якоть, подрібнену зелень, цибуля і спеції додамо до фаршу. Перемішаємо гарненько начинку і наповнимо нею"човники" .
кабачки, запечені у фользі - фото крок 2
2. Для соусу змішаємо тертий сир з майонезом і томатною пастою до однорідності. Спеції - за смаком. Намазуємо густо поверх фаршу. Загортаємо наші кабачки в фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
кабачки, запечені у фользі - фото крок 3
3. Тепер надрезаем зверху фольгу, звільняючи верхівки кабачків, і запікаємо до появи апетитною скоринки сирної. От і все! Нарізаємо і подаємо!

Схожі рецепти