Рецепт Свинина в фользі з овочами фото

Свинина в фользі з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , Святковий обід
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це прекрасне блюдо відмінно підійде для"ледачих" або початківців господарок, т.К. Готується дуже просто. Нарізав м'ясо, овочі, натер сир, склав все шарами і запік в духовці. Блюдо просте, але дуже смачно і ситне!

Опис приготування:

Це універсальне блюдо цікаве тим, що поєднує в собі і м'ясо, і гарнір. Причому можна міняти і види м'яса (замінивши, наприклад, свинину на курку, яловичину або навіть печінку), так і овочі: вони можуть бути абсолютно різними за Вашим смаком, тільки картопля я рекомендую залишити. Мінімум зусиль, - і смачний гаряча вечеря у Вас на столі!

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Перець гострий - 1 штука
  • Сир твердий тертий - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
свинина в фользі з овочами - фото крок 1
1. Жароміцних форму застеліть фольгою.
свинина в фользі з овочами - фото крок 2
2. Свинину наріжте кубиком і викладіть першим шаром.
свинина в фользі з овочами - фото крок 3
3. Лук наріжте кубиком.
свинина в фользі з овочами - фото крок 4
4. Обсмажте з додаванням олії до золотистого кольору.
свинина в фользі з овочами - фото крок 5
5. Викладіть наступним шаром на м'ясо.
свинина в фользі з овочами - фото крок 6
6. Потім викладіть шар очищеної картоплі, нарізаного гуртками.
свинина в фользі з овочами - фото крок 7
7. Моркву натріть на тертці, перець наріжте соломкою.
свинина в фользі з овочами - фото крок 8
8. Змішайте з майонезом, приправити сіллю.
свинина в фользі з овочами - фото крок 9
9. Викладіть наступним шаром.
свинина в фользі з овочами - фото крок 10
10. Посипте тертим сиром.
свинина в фользі з овочами - фото крок 11
11. Накрийте фольгою і запікайте близько години в розігрітій до 180 градусів духовці. Для 10 хвилин до закінчення готування, приберіть фольгу, щоб утворилася скоринка. Смачного!

Схожі рецепти