Свинина в кисло-солодкому соусі з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве поєднання м'яса і кисло-солодкого соусу. Комусь подобається, хтось не розуміє…Але хоча б раз це блюдо має приготувати кожен кулінар. Щоб зрозуміти, смачно це чи ні Готуємо!
Страви східної і азіатської кухонь дуже популярні особливо серед молоді. Старші люди дуже рідко можуть пересилити себе і з'їсти якусь страву типу свинини в кисло солодкому соусі. Ми звикли, що м'ясо з солодким соусом не подають. А адже це смачно, тому блюдо коштує хоча б раз спробувати. Я розповім вам, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі з овочами, сподіваюся, це блюдо вам сподобається.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
М'якоть свинини нарізаємо тонкою соломкою.
Нагріваємо рослинне масло, обсмажуємо свинину до утворення скоринки.
Чистимо овочі і нарізаємо скибочками середньої величини. Якщо є можливість, використовуйте перець різних кольорів, буде дуже красиво виглядати готову страву. Відправляємо овочі до обсмаженого м'яса.
Розбавляємо в 100 мл холодної води крохмаль, поки відставити його в сторону.
У сковороду насипаємо цукор і сіль.
Nalivaem 150 мл води, нагріваємо до тих пір, поки цукор і сіль не розчиняться.
Тепер додаємо оцет і ложку масла. Чи не нахиляйтеся в цей час над сковородою: повалить дуже їдкий пар. Знімаємо з плити і тонкою цівкою, весь час помішуючи, вливаємо крохмальну воду. Заливаємо соусом м'ясо з овочами, tusim 5 хвилин після закипання.