Рецепт Свинина в кисло-солодкому соусі з овочами фото

Свинина в кисло-солодкому соусі з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Цікаве поєднання м'яса і кисло-солодкого соусу. Комусь подобається, хтось не розуміє…Але хоча б раз це блюдо має приготувати кожен кулінар. Щоб зрозуміти, смачно це чи ні Готуємо!

Опис приготування:

Страви східної і азіатської кухонь дуже популярні особливо серед молоді. Старші люди дуже рідко можуть пересилити себе і з'їсти якусь страву типу свинини в кисло солодкому соусі. Ми звикли, що м'ясо з солодким соусом не подають. А адже це смачно, тому блюдо коштує хоча б раз спробувати. Я розповім вам, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі з овочами, сподіваюся, це блюдо вам сподобається.

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 1
М'якоть свинини нарізаємо тонкою соломкою.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 2
Нагріваємо рослинне масло, обсмажуємо свинину до утворення скоринки.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 3
Чистимо овочі і нарізаємо скибочками середньої величини. Якщо є можливість, використовуйте перець різних кольорів, буде дуже красиво виглядати готову страву. Відправляємо овочі до обсмаженого м'яса.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 4
Розбавляємо в 100 мл холодної води крохмаль, поки відставити його в сторону.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 5
У сковороду насипаємо цукор і сіль.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 6
Nalivaem 150 мл води, нагріваємо до тих пір, поки цукор і сіль не розчиняться.
свинина в кисло-солодкому соусі з овочами - фото крок 7
Тепер додаємо оцет і ложку масла. Чи не нахиляйтеся в цей час над сковородою: повалить дуже їдкий пар. Знімаємо з плити і тонкою цівкою, весь час помішуючи, вливаємо крохмальну воду. Заливаємо соусом м'ясо з овочами, tusim 5 хвилин після закипання.

Схожі рецепти