Рецепт Свинина в кисло-солодкому соусі по-простому фото

Свинина в кисло-солодкому соусі по-простому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Напевно ви теж не раз бачили рецепти, де кисло-солодкий соус складається з цілої хмари непотрібних інгредієнтів? А я ділюся рецептом приготування свинини в кисло-солодкому соусі по-простому!

Перед вами простий рецепт свинини в кисло-солодкому соусі по-простому, і я впевнена, вам цей рецепт сподобається! Розповім і вам, адже тут все просто: підсмажити м'ясо, додати овочі, а потім ще й соус, приготований з вельми доступних інгредієнтів. Рекомендую!

  • Свинина - 500 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (для обвалювання м'яса)
  • Цибуля - 1 штука
  • Перці солодкі - 2 штуки (краще різних кольорів)
  • Цибуля-пориста - 3 штуки (біла частина)
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - 1 За смаком
  • Оцет винний - 100 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Томатна паста - 70 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
свинина в кисло-солодкому соусі по-простому - фото крок 1
1. М'ясо порізати кубиками, посолити і обваляти його в борошні.
свинина в кисло-солодкому соусі по-простому - фото крок 2
2. Тепер обсмажити на вельми великій кількості рослинного масла. Смажимо на сильному вогні, а як тільки м'ясо стане рум'яним, зменшимо вогонь і додамо овочі, порізані середніми шматочками.
свинина в кисло-солодкому соусі по-простому - фото крок 3
3. Часник перетираємо в пюре, додамо його до страви. Окремо змішаємо соєвий соус, винний оцет, цукор і томатну пасту. Цю суміш додамо до підсмажити овочам, зменшимо вогонь. Під кришкою тушкуємо до готовності м'яса.
свинина в кисло-солодкому соусі по-простому - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти