Свинина в кисло-солодкому соусі по-простому
(покроковий рецепт з фото)
Напевно ви теж не раз бачили рецепти, де кисло-солодкий соус складається з цілої хмари непотрібних інгредієнтів? А я ділюся рецептом приготування свинини в кисло-солодкому соусі по-простому!
Перед вами простий рецепт свинини в кисло-солодкому соусі по-простому, і я впевнена, вам цей рецепт сподобається! Розповім і вам, адже тут все просто: підсмажити м'ясо, додати овочі, а потім ще й соус, приготований з вельми доступних інгредієнтів. Рекомендую!
- Свинина - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки (для обвалювання м'яса)
- Цибуля - 1 штука
- Перці солодкі - 2 штуки (краще різних кольорів)
- Цибуля-пориста - 3 штуки (біла частина)
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - 1 За смаком
- Оцет винний - 100 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Томатна паста - 70 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
1. М'ясо порізати кубиками, посолити і обваляти його в борошні.
2. Тепер обсмажити на вельми великій кількості рослинного масла. Смажимо на сильному вогні, а як тільки м'ясо стане рум'яним, зменшимо вогонь і додамо овочі, порізані середніми шматочками.
3. Часник перетираємо в пюре, додамо його до страви. Окремо змішаємо соєвий соус, винний оцет, цукор і томатну пасту. Цю суміш додамо до підсмажити овочам, зменшимо вогонь. Під кришкою тушкуємо до готовності м'яса.
4. Готово! Смачного!