Свинина в горщику в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо для всієї родини хочу запропонувати вам на озброєння. Ніжне м'ясо в поєднанні з картоплею (томління в горщику) - це приголомшливо смачно! Не проходьте повз, і ви дізнаєтеся всі секрети страви.
Якщо ви в пошуку нескладного і цікавого страви на обід або вечерю, то цей класний варіант, як приготувати свинину в горщику в духовці, - Саме те, що потрібно. Крім цибулі та моркви, при бажанні ви можете додати і інші овочі, щоб зробити блюдо ще більш насиченим і апетитним. А ось зайві спеції, на мій погляд, тут зовсім не потрібні.
- Свинина - 350 грам
- Картопля - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте середнього розміру кубиками. Очистіть і подрібніть овочі.
2. На дно горщика відправте трішки олії і викладіть нарізану картоплю, попередньо підсолити за смаком.
3. Надішліть в духовку і залиште при температурі 180 градусів на 15 хвилин.
4. Масло, що залишилося розігрійте на сковороді, викладіть туди м'ясо з овочами.
5. Обсмажуйте на середньому вогні.
6. Додайте за смаком сіль і перець.
7. Викладіть на сковороду томатну пасту, акуратно перемішайте і тушкуйте ще кілька хвилин.
8. Дістаньте горщики з духовки, зверху картоплі викладіть м'ясо з овочами.
9. Долийте трохи гарячої води.
10. Накрийте горщики кришечками або фольгою. Надішліть назад в духовку і запікайте ще півгодинки до готовності.