Свинина в цибулі з гарніром з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смажене м'ясо завжди було в пошані саме по собі. Всі ми любимо смачно поїсти, тому м'ясні страви готуємо досить часто. А на гарнір пропоную приготувати кабачки!
Опис приготування:
Просте, але дуже смачна страва? легко! При приготуванні гарнір сіль, найвірогідніше, не знадобиться. У процесі приготування ми додамо соєвий соус, він і додасть страві необхідний смак. А спеції цілком будуть доречні. Приступимо!
- Свинина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кабачок - 1 штук
- Бекон копчений - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте і обсмажте.
Також наріжте ріпчасту цибулю.
Додайте його до м'яса, зменшіть вогонь і готуйте все разом хвилин 15. За смаком додайте сіль і спеції.
Для гарніру на іншій сковороді обсмажте нарізаний бекон.
Додайте до бекону нарізані кабачки. Влийте соєвий соус і готуйте хвилин 10 ( до м'якості кабачків).
Подавайте все разом в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!