Свинина в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як зробити свинину в білому вині. Страва, звичайно, не на кожен день, але повірте, заради особливих випадків варто і постаратися. Тим більше, що саме приготування особливих умінь не зажадає!
Взагалі, мені цей рецепт приготування свинини в білому вині подобається своєю економністю. Адже по суті, на пляшку білого недорогого вина можна і витратитися, а все інше знайдеться на кухні в кожної господині чи господаря. Зате смак і аромат готового блюда просто непередавані! Виходить соковите і ніжне м'ясо з тонкими нотками вина. Загалом, розповідаю, як приготувати свинину в білому вині, і сподіваюся, вам сподобається!
- Свиняча корейка - 1.5 кілограма
- Часник - 12 зубчиків
- Вино біле сухе - 0.5 L
- Спеції - За смаком

1. Свинину размораживаем, моєму, обсушити, і обробляв так, щоб можна було згорнути з м'яса рулет. Просто видаляємо основну кістку.

2. У центр рулету поміщаємо зубчики часнику, звертаємо м'ясо і закріплюємо мотузкою. Натираємо травами і спеціями за смаком.

3. Обсмажити з усіх боків на олії. Просто щоб з'явилася скориночка.

4. Викладаємо на деко, заливаємо вином і відправимо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.

5. Коли вино википить, - можна вважати, що м'ясо готове. Дістаємо, нарізаємо і подаємо! Смачного!