Свинина по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і неймовірно просте в приготуванні блюдо! Свинина обсмажується на сковороді, а потім гаситься з салом, перцем і цибулею в м'ясному бульйоні. Така їжа підходить і на вечерю, і на обід!
До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини по-українськи. Блюдо дуже просте і надзвичайно смачне! Обсмажена свинина гаситься в бульйоні з салом і цибулею. На гарнір відваріть картоплю. Полийте блюдо залишилися після гасіння соусом. Хай щастить!
- Свинина - 550 грам (вирізка)
- Сало - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Бульйон м'ясний - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 5 штук
Свинину ріжемо середніми шматочками, злегка відбиваємо. Солимо і перчимо.
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
На дно каструлі кладемо сало, порізане тонкими скибочками, лавровий лист і перець. Зверху кладемо свинячі відбивні. Далі викладаємо порізаний і обсмажений до м'якості цибулю. Заливаємо бульйоном і тушкуємо на повільному вогні під кришкою, приблизно 40 хвилин.
Смачного!