Рецепт Свинина по-українськи фото

Свинина по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Свиняча вирізка , Сало
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне і неймовірно просте в приготуванні блюдо! Свинина обсмажується на сковороді, а потім гаситься з салом, перцем і цибулею в м'ясному бульйоні. Така їжа підходить і на вечерю, і на обід!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування свинини по-українськи. Блюдо дуже просте і надзвичайно смачне! Обсмажена свинина гаситься в бульйоні з салом і цибулею. На гарнір відваріть картоплю. Полийте блюдо залишилися після гасіння соусом. Хай щастить!

  • Свинина - 550 грам (вирізка)
  • Сало - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Бульйон м'ясний - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 5 штук
свинина по-українськи - фото крок 1
Свинину ріжемо середніми шматочками, злегка відбиваємо. Солимо і перчимо.
свинина по-українськи - фото крок 2
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
свинина по-українськи - фото крок 3
На дно каструлі кладемо сало, порізане тонкими скибочками, лавровий лист і перець. Зверху кладемо свинячі відбивні. Далі викладаємо порізаний і обсмажений до м'якості цибулю. Заливаємо бульйоном і тушкуємо на повільному вогні під кришкою, приблизно 40 хвилин.
свинина по-українськи - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти