Свинина, запечена по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам дісталося досить жилаве або жорстке м'ясо - це ще не привід засмучуватися! З цим простим рецептом свинини, запеченої по-українськи, м'ясо знову стане соковитим і м'яким! Дуже смачно!
Звичайно ж, це аж ніяк не дієтичний рецепт приготування свинини, запеченої по-українськи, але варто визнати, виходить дуже смачно! Якщо ви не любите сало, - спробуйте використовувати підкопчене, тоді з'являться цікаві нотки в самому рулеті, або ж використовуйте бекон. Словом, я пропоную вам цікаву закуску - свинину, запечену по-українськи в домашніх умовах, і думаю, що така закуска вже точно скрасить навіть самий пісний гарнір!
- Свинина - 700 грам
- Сало - 150 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Спеції - За смаком
1. Отже, м'ясо ріжемо порційними шматочками, трохи відбиваємо і натираємо з усіх боків спеціями і часником. Брусочок сала викладаємо на м'ясо і трохи солимо.
2. Загортаємо тугі рулети і скріплюємо їх по всій довжині гумками. Важливо - сало не повинно виглядати по краях!
3. Для початку обсмажити до рум'яного кольору кожен рулетик з усіх боків.
4. Прогріваємо духовку до 200 градусів. Рулети перекладаємо в сотейник, виливаємо залишки масла зі сковороди, і додамо спеції. Можете додати трохи води, тоді м'ясо буде гаситися, а не пекти.
5. Через 20-30 хвилин готові рулети дістаємо, мотузку знімаємо, і подаємо з зубочистками для зручності!