Рецепт Свинина по-селянськи фото

Свинина по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я розповім вам рецепт свинини по-селянськи. Це - повноцінне гаряче блюдо, яке треба подавати з грибним соусом і овочевим гарніром. Рецепт дуже простий - покрокові фото не дадуть помилитися

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-селянськи дуже простий. Не включає в себе якихось складно доступних інгредієнтів. Ви можете відварити до неї будь-які овочі, я віддаю перевагу брокколі і морква. Грибний соус підходить так само до будь-якого іншого м'яса. Свинина по-селянськи добре підійде і на святковий стіл і для сімейного тихого обіду Пропоную вашій уваги рецепт свинини по-селянськи з фотографіями!

  • Свиняча відбивна - 8 штук (візьміть шматочки середньої величини.)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
  • Курячий бульйон - 300 мілілітрів
  • Мелений чебрець - 0, 25 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Гриби - 250 грам (краще печериці.)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Крем - 250 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
свинина по-селянськи - фото крок 1
Ізвалять відбивні в борошні. (залиште трохи борошна для грибного соусу)
свинина по-селянськи - фото крок 2
Обсмажте їх на рослинному маслі з кожного боку по 2-3 хвилини.
свинина по-селянськи - фото крок 3
Відкладіть відбивні в сторону. На тій самій олії обсмажте нашатковану цибулю, смажте його 2-3 хвилини. Потім додайте подрібнений часник і обсмажуйте цибулю з часником ще хвилину.
свинина по-селянськи - фото крок 4
Викладіть відбивні в форму для запікання разом з цибулею і часником. Додайте туди нарізаний невеликими кубиками картоплю, додайте зверху спецій. Накрийте фольгою і запікайте близько 60 хвилин.
свинина по-селянськи - фото крок 5
Тепер почистіть і помийте морква, брокколі і варіть до готовності.
свинина по-селянськи - фото крок 6
Поки все вариться і запікається, робимо грибний соус. Спочатку підсмажте залишилася для соусу борошно на рослинній олії.
свинина по-селянськи - фото крок 7
Потім додаємо сметану і гриби. Додати сіль, поперчіть за смаком. Тушкуйте, постійно помішуючи, до готовності грибів. Соус готовий:)
свинина по-селянськи - фото крок 8
Тепер дістаньте запечене м'ясо з духовки, дайте йому трохи охолонути.
свинина по-селянськи - фото крок 9
Сервіруйте свинину з картоплею і вареними овочами. Полийте м'ясо грибним соусом! Ваша свинина по-селянськи готова!

Схожі рецепти