Свинина по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім вам рецепт свинини по-селянськи. Це - повноцінне гаряче блюдо, яке треба подавати з грибним соусом і овочевим гарніром. Рецепт дуже простий - покрокові фото не дадуть помилитися
Рецепт приготування свинини по-селянськи дуже простий. Не включає в себе якихось складно доступних інгредієнтів. Ви можете відварити до неї будь-які овочі, я віддаю перевагу брокколі і морква. Грибний соус підходить так само до будь-якого іншого м'яса. Свинина по-селянськи добре підійде і на святковий стіл і для сімейного тихого обіду Пропоную вашій уваги рецепт свинини по-селянськи з фотографіями!
- Свиняча відбивна - 8 штук (візьміть шматочки середньої величини.)
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
- Курячий бульйон - 300 мілілітрів
- Мелений чебрець - 0, 25 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Гриби - 250 грам (краще печериці.)
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2-3 штук
- Крем - 250 грам
- Брокколі - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
Ізвалять відбивні в борошні. (залиште трохи борошна для грибного соусу)
Обсмажте їх на рослинному маслі з кожного боку по 2-3 хвилини.
Відкладіть відбивні в сторону. На тій самій олії обсмажте нашатковану цибулю, смажте його 2-3 хвилини. Потім додайте подрібнений часник і обсмажуйте цибулю з часником ще хвилину.
Викладіть відбивні в форму для запікання разом з цибулею і часником. Додайте туди нарізаний невеликими кубиками картоплю, додайте зверху спецій. Накрийте фольгою і запікайте близько 60 хвилин.
Тепер почистіть і помийте морква, брокколі і варіть до готовності.
Поки все вариться і запікається, робимо грибний соус. Спочатку підсмажте залишилася для соусу борошно на рослинній олії.
Потім додаємо сметану і гриби. Додати сіль, поперчіть за смаком. Тушкуйте, постійно помішуючи, до готовності грибів. Соус готовий:)
Тепер дістаньте запечене м'ясо з духовки, дайте йому трохи охолонути.
Сервіруйте свинину з картоплею і вареними овочами. Полийте м'ясо грибним соусом! Ваша свинина по-селянськи готова!