Суворовська каша
(покроковий рецепт з фото)
Пісна каша з двох круп і гороху. Дуже ситно і смачно! згадується, що її колись придумав Суворов в одному з походів, коли залишилося всього потроху. Солдатам каша припала до смаку.
Тут крім змішування круп, дуже важливо використовувати велику кількість цибулі та моркви. Я взяла 3 цибулини і 2 морква. Але на цю ж кількість крупи можна подвоїти названа кількість овочів. Вирішувати вам, що більше припаде до смаку. З овочами каша стає пишніше і ароматні! У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати суворовську кашу.
- Крупа перлова - 4 Ст. Ложки
- Пшоно - 4 Ст. Ложки
- Горох сушений - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вода - 2, 5 склянки (окріп)

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.

Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте моркву. Пасеруйте до м'якості.

Крупи перемішайте і промийте до прозорої води.

На дно каструльки викладіть 2/3 обсмажених овочів.

Потім крупи з горохом.

Викладіть овочі, що залишилися, залийте окропом і поставте варитися на повільному вогні 40-50 хвилин. При необхідності додавайте потроху воду. Помішуйте і дивіться, щоб каша не підгоріла. Потім дайте каші відпочити 10-15 хвилин і подавайте до столу!

Смачного!