Сувлаки зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
На вулиця відмінна погода, сонечко світить, душа вимагає свята і тягне виїхати на природу? є рішення. Приготуйте шашлик, сувлаки зі свинини, в домашніх умовах!
Розповім вам як за допомогою цього чудового рецепту приготувати сувлаки зі свининою. Використовуйте тільки якісні та свіжі продукти. В якості основного інгредієнта ви можете використовувати свинячу шийку. Обов'язково приготуйте маринад, як зазначено в рецепті, шашлик повинен гарненько їм просочитися перед попаданням в духовку. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Орегано - За смаком
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений)
Нарізаємо свинину кубиками.
Нарізаємо цибулю і болгарський перець квадратиками.
Пропущений через прес часник змішайте з орегано, оливковою олією і лимонним соком.
Викладаємо в одну ємність свинину, перець і цибулю. Вливаємо маринад, засипаємо сіль і перець. Перемішуємо і ставимо в холодильник на 3 годину.
Насаджуємо на дерев'яні шпажки по черзі м'ясо, цибуля і перець.
Застеліть деко фольгою, зверху решітка. На решітку викладаємо сувлаки зі свинини.
Шашлик залишаємо в духовці на 30 хвилин. Температура 180 градусів.
Готово! Смачного!