Сувлаки з курки
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт популярного в Греції шашлику, іменованого сувлаки. Ми ж з вами сьогодні приготуємо сувлаки з курки.
Перш за все нам потрібно підготувати нашу курку. Зробіть маринад з оливкового масла, орегано і лимонного соку. Перемішайте шматочки курки з маринадом і поставте в холодильник на кілька годин. Тільки після цього можна приступати до наступного етапу описаного нижче. Сувлаки з курки обов'язково слід подавати з овочами (свіжими або гриль) і соусом. Приступимо!
- Куряче філе - 2 штуки (замариноване в оливковій олії, лимонному соці і орегано.)
- Перець болгарський - 1 штука (солодкий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (солодкий)
- Фета - 150 грам
- М'ята - За смаком
- Йогурт - 100 грам
- Xalumi - 100 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Підготуємо інгредієнти. Попередньо поріжте і замаринуйте куряче філе.
Деко змастіть оливковою олією. Викладіть перець і цибулю. Смажимо до появи смужок на овочах.
Овочі смажаться. Тим часом надягаємо на дерев'яні шпажки курку.
Обсмажуємо сувлаки з усіх боків.
Приготуємо соус до шашлику. Збийте в блендері йогурт, м'яту і фету.
Готово! Подавайте до столу смачні сувлаки з курки! Соус і овочі гриль додаються. Смачного!