Суп зі свининою для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Вибір меню для маленьких - справа відповідальна і важлива, адже дитячий організм не здатний сприймати всі продукти, що їдять дорослі. Спробуйте рецепт, як приготувати суп зі свининою для дитини.
Починаючи з дев'яти місяців, малюка можна знайомити зі свининою. Головне, щоб вона була нежирної. Найкращий варіант у такому випадку - зробити фарш, а з нього - фрикадельки. Можна змішати два види м'яса, проте не забуваємо про те, що воно повинно бути нежирним. У готовий фарш можна додати цибулю та моркву, але пам'ятайте, що діти насамперед дивляться на зовнішній вигляд, тому їх потрібно дуже дрібно подрібнити.
1. Свинину перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулиною. Хліб замочуємо в молоці і додаємо його до фаршу. Вбиваємо жовток і перемішуємо.
2. У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Формуємо фрикадельки і опускаємо їх в киплячу воду.
3. Чистимо моркву і картоплю, нарізаємо дрібно і відправляємо в суп. Після чого кидаємо столову ложку макаронів, солимо.
4. Варимо все до готовності, накриваємо кришкою і вимикаємо, наполягаємо кілька хвилин - і можна подавати. За бажанням додаємо дрібно посічену зелень.
- Свинина - 200 грам
- Хліб - 1 скибочку
- Молоко - За смаком
- Жовток - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морквина - 0, 5 штуки
- Макарони - 1 Ст. Ложка
1. Свинину перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулиною. Хліб замочуємо в молоці і додаємо його до фаршу. Вбиваємо жовток і перемішуємо.
2. У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Формуємо фрикадельки і опускаємо їх в киплячу воду.
3. Чистимо моркву і картоплю, нарізаємо дрібно і відправляємо в суп. Після чого кидаємо столову ложку макаронів, солимо.
4. Варимо все до готовності, накриваємо кришкою і вимикаємо, наполягаємо кілька хвилин - і можна подавати. За бажанням додаємо дрібно посічену зелень.