Рецепт Суп зі свининою для дитини фото

Суп зі свининою для дитини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
На обід, Для дітей
Супи

Вибір меню для маленьких - справа відповідальна і важлива, адже дитячий організм не здатний сприймати всі продукти, що їдять дорослі. Спробуйте рецепт, як приготувати суп зі свининою для дитини.

Починаючи з дев'яти місяців, малюка можна знайомити зі свининою. Головне, щоб вона була нежирної. Найкращий варіант у такому випадку - зробити фарш, а з нього - фрикадельки. Можна змішати два види м'яса, проте не забуваємо про те, що воно повинно бути нежирним. У готовий фарш можна додати цибулю та моркву, але пам'ятайте, що діти насамперед дивляться на зовнішній вигляд, тому їх потрібно дуже дрібно подрібнити.

1. Свинину перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулиною. Хліб замочуємо в молоці і додаємо його до фаршу. Вбиваємо жовток і перемішуємо.

2. У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Формуємо фрикадельки і опускаємо їх в киплячу воду.

3. Чистимо моркву і картоплю, нарізаємо дрібно і відправляємо в суп. Після чого кидаємо столову ложку макаронів, солимо.

4. Варимо все до готовності, накриваємо кришкою і вимикаємо, наполягаємо кілька хвилин - і можна подавати. За бажанням додаємо дрібно посічену зелень.


  • Свинина - 200 грам
  • Хліб - 1 скибочку
  • Молоко - За смаком
  • Жовток - 1 штука
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морквина - 0, 5 штуки
  • Макарони - 1 Ст. Ложка
Починаючи з дев'яти місяців, малюка можна знайомити зі свининою. Головне, щоб вона була нежирної. Найкращий варіант у такому випадку - зробити фарш, а з нього - фрикадельки. Можна змішати два види м'яса, проте не забуваємо про те, що воно повинно бути нежирним. У готовий фарш можна додати цибулю та моркву, але пам'ятайте, що діти насамперед дивляться на зовнішній вигляд, тому їх потрібно дуже дрібно подрібнити.

1. Свинину перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулиною. Хліб замочуємо в молоці і додаємо його до фаршу. Вбиваємо жовток і перемішуємо.

2. У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Формуємо фрикадельки і опускаємо їх в киплячу воду.

3. Чистимо моркву і картоплю, нарізаємо дрібно і відправляємо в суп. Після чого кидаємо столову ложку макаронів, солимо.

4. Варимо все до готовності, накриваємо кришкою і вимикаємо, наполягаємо кілька хвилин - і можна подавати. За бажанням додаємо дрібно посічену зелень.

Схожі рецепти