Рецепт Суп з яйцем і м'ясом фото

Суп з яйцем і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яйця
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Корисне і вітамінне блюдо зі щавлем. Готується досить просто, м'ясо додасть смаку. Завдяки йому ж суп виходить наваристим ситним.

Опис приготування:

Для любителів зелених супів з щавлю. Відваріть до готовності м'ясо. Поки воно вариться обсмажте на сковороді цибулю, морква і селера з додаванням борошна. Щавель промийте, додайте трохи води і протушкувати під кришкою 10 хвилин, потім перетворите його в пюре, змішайте з овочами, залийте бульйоном з м'ясом, посоліть і проваріть після закипання 5-7 хвилин. Відваріть яйця. Налийте в тарілку порцію супу, покладіть в нього розрізане на дві половинки яйце, посипте свіжою зеленню і подайте на стіл. Смачного!

  • Свинина - 500 грам
  • Щавель - 400 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Петрушка - 100 грам
  • Корінь селери - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 4 штуки
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль - За смаком
суп з яйцем і м'ясом - фото крок 1
М'ясо порізати і зваріть протягом години.
суп з яйцем і м'ясом - фото крок 2
Поріжте кубиками цибулю, морква і селера і обсмажте їх протягом 10 хвилин на середньому вогні. Потім додайте борошно, перемішайте і смажте ще 3 хвилини.
суп з яйцем і м'ясом - фото крок 3
Щавель промийте, додайте трохи води і протушкувати під кришкою 10 хвилин, потім перетворите його в пюре за допомогою блендера або м'ясорубки.
суп з яйцем і м'ясом - фото крок 4
Потім змішайте щавлевої пюре з обсмаженими овочами, залийте бульйоном з м'ясом, посоліть і проваріть після закипання 5-7 хвилин. Відваріть яйця. Налийте в тарілку порцію супу, покладіть в нього розрізане на дві половинки яйце, посипте свіжою зеленню і подайте на стіл.

Схожі рецепти