Квасолевий суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Predalagayu варіант postnogo суп, звареного на воді. Квасоля є прекрасний джерелом білка, тому іноді такий суп може замінити м'ясну страву.
Для супу квасоля потребує попереднього замочування. Після чого потрібно обов'язково змінити воду на чисту і вже в ній зварити квасоля. Супчик відмінно підійде для всього сімейства. Розповідаю, як приготувати квасолевий суп з яйцем.
- Вода - 3 L
- Квасоля біла - 2 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Яйце - по 0.5 Штуки (на порцію)
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком
Переберія квасоля, замочіть її на пару годин в холодній воді. Після чого промийте під проточною водою. Залийте свіжою водою і поставте варитися. Час варіння квасолі залежить від сорту. У процесі варіння пробуйте на готовність, приправити сіллю.
Цибулю і моркву поріжте довільно.
До майже готової квасолі додайте овочі.
Очищену картоплю поріжте дрібними кубиками.
Додайте картоплю в суп і проваріть ще 20 хвилин. В кінці варіння додайте кріп. Суп готовий. Окремо відваріть яйця за кількістю порцій (з розрахунку по 0, 5 яйця на порцію, наприклад).
Подавайте квасолевий суп з яйцем. Приємного!