Рецепт Квасолевий суп з яйцем фото

Квасолевий суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Predalagayu варіант postnogo суп, звареного на воді. Квасоля є прекрасний джерелом білка, тому іноді такий суп може замінити м'ясну страву.

Для супу квасоля потребує попереднього замочування. Після чого потрібно обов'язково змінити воду на чисту і вже в ній зварити квасоля. Супчик відмінно підійде для всього сімейства. Розповідаю, як приготувати квасолевий суп з яйцем.

  • Вода - 3 L
  • Квасоля біла - 2 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Яйце - по 0.5 Штуки (на порцію)
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком
квасолевий суп з яйцем - фото крок 1
Переберія квасоля, замочіть її на пару годин в холодній воді. Після чого промийте під проточною водою. Залийте свіжою водою і поставте варитися. Час варіння квасолі залежить від сорту. У процесі варіння пробуйте на готовність, приправити сіллю.
квасолевий суп з яйцем - фото крок 2
Цибулю і моркву поріжте довільно.
квасолевий суп з яйцем - фото крок 3
До майже готової квасолі додайте овочі.
квасолевий суп з яйцем - фото крок 4
Очищену картоплю поріжте дрібними кубиками.
квасолевий суп з яйцем - фото крок 5
Додайте картоплю в суп і проваріть ще 20 хвилин. В кінці варіння додайте кріп. Суп готовий. Окремо відваріть яйця за кількістю порцій (з розрахунку по 0, 5 яйця на порцію, наприклад).
квасолевий суп з яйцем - фото крок 6
Подавайте квасолевий суп з яйцем. Приємного!

Схожі рецепти