Пиріжки з яйцем і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Такі пиріжки з яйцем і м'ясом готуються просто і швидко. Пиріжки виходять дуже смачними і просто тануть у роті.
Приготувати пиріжки з яйцем і м'ясом в домашніх умовах дуже просто. Ваша сім'я обов'язково оцінить смак цих пиріжків!
- Кефір - 1 Склянка
- Фарш - 500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 2/3 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
1. Кефір підігріти, додати масло, цукор і сіль. Поступово, помішуючи, ввести муку.
2. Тісто розгортаємо товщиною 0, 5-0, 7 см. Соду змішуємо з 1 чайною ложкою борошна і ділимо отриману суміш на три частини. Посипаємо тісто однією частиною суміші.
3. Складаємо тісто конвертом. Потім розгортає тісто знову, посипаємо його сумішшю соди і борошна. І знову складаємо конвертом. Всього потрібно повторити цю процедуру 3 рази.
4. Ми залишаємо тісто під кухонним рушником на півгодини для підйому.
5. Поки тісто піднімається, приготовим начинку. Цибулю дрібно шаткуємо і смажимо в олії до золотистого кольору.
6. Додаємо до цибулі фарш і смажимо до готовності.
7. Яйця варимо і дрібно ріжемо. Додаємо цибулю і яйця в фарш і гарненько перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
8. Коли тісто підійшло, розгортаємо його руками, формуючи з нього ковбаску. Ковбаску ріжемо куслчкамі по 2-3 см.
9. Кожен шматочок тіста обмакиваем в борошно і руками розплющуємо його в коржик.
10. Начинку викладаємо ложкою на корж з тіста і формуємо пиріжки.
11. Сфорязикні пиріжки викладаємо на сковорідку з розпеченим маслом і смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
12. Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, щоб скло масло. Смачного!