Суп з яловичиною і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування супу з яловичим фаршем, консервованими помідорами на м'ясному бульйоні.
Пропонуємо Вам рецепт дуже смачного наваристого м'ясного супу з яловичиною і помідорами. Початківцям господиням він теж буде по плечу, так як його можна дуже легко і швидко приготувати. Якщо подати його з хлібом, Ви отримаєте ситне основне блюдо. Його також можна заморозити і розігріти.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- М'ясний бульйон в кубиках - 20 грам
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 3 штуки
- Консервовані помідори - 400 штук
- Чилі - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 літр
- Мал - 60 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - - За смаком

1. Дрібно нарізати цибулю. Селера помити і нарізати дрібними кубиками. У каструлю покласти вершкове масло і розтопити його на середньому вогні. Додати яловичий фарш, дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажити в маслі. Смажити приблизно 5 хвилин За цей час колір фаршу повинен стати рівномірно коричневим. Часто помішувати, щоб всі інгредієнти присмажився.

2. Закип'ятити воду. Розчинити в ній кубики м'ясного бульйону. Влити рідину в каструлю з фаршем, цибулею і селерою. Додати рис, лавровий лист, порошок чилі. Консервовані помідори нарізати і додати в суп. Посолити, поперчити. Довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20 хвилин. Час від часу заважати, щоб інгредієнти не пристали до дна.

3. Подавати гарячим, з хлібом. При бажанні суп можна перемолоти в блендері до однорідності. Суп можна налити в ємності і заморозити. Перед подачею на стіл розігріти.