Рецепт Суп з яловичиною і помідорами фото

Суп з яловичиною і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Швидкий рецепт приготування супу з яловичим фаршем, консервованими помідорами на м'ясному бульйоні.

Опис приготування:

Пропонуємо Вам рецепт дуже смачного наваристого м'ясного супу з яловичиною і помідорами. Початківцям господиням він теж буде по плечу, так як його можна дуже легко і швидко приготувати. Якщо подати його з хлібом, Ви отримаєте ситне основне блюдо. Його також можна заморозити і розігріти.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • М'ясний бульйон в кубиках - 20 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 3 штуки
  • Консервовані помідори - 400 штук
  • Чилі - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 літр
  • Мал - 60 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і перець - - За смаком
суп з яловичиною і помідорами - фото крок 1
1. Дрібно нарізати цибулю. Селера помити і нарізати дрібними кубиками. У каструлю покласти вершкове масло і розтопити його на середньому вогні. Додати яловичий фарш, дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажити в маслі. Смажити приблизно 5 хвилин За цей час колір фаршу повинен стати рівномірно коричневим. Часто помішувати, щоб всі інгредієнти присмажився.
суп з яловичиною і помідорами - фото крок 2
2. Закип'ятити воду. Розчинити в ній кубики м'ясного бульйону. Влити рідину в каструлю з фаршем, цибулею і селерою. Додати рис, лавровий лист, порошок чилі. Консервовані помідори нарізати і додати в суп. Посолити, поперчити. Довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20 хвилин. Час від часу заважати, щоб інгредієнти не пристали до дна.
суп з яловичиною і помідорами - фото крок 3
3. Подавати гарячим, з хлібом. При бажанні суп можна перемолоти в блендері до однорідності. Суп можна налити в ємності і заморозити. Перед подачею на стіл розігріти.

Схожі рецепти