Суп з вонтонов
(покроковий рецепт з фото)
Суп з вонтонов такий же смачний, як і суп з пельменями, а по суті це те ж саме, тільки вонтони іншої форми. Ніхто не відязикаться спробувати суп з вонтонов смачний і за східним ароматний.
Готувати суп з вонтонов потрібно також, як і суп з пельменями. Самі вонтони робляться з тіста, яке можна купити вже готовим. Але якщо такого тесту немає, то приготуйте тісто для пельменів. Подавати суп потрібно відразу, щоб вонтони не стали занадто м'якими і не розкисли. Вонтони можна також заморожувати і використовувати пізніше. Я рекомендую суп робити з готового бульйону і вже в нього додавати відварені вонтони. Варіантів багато і будь-який смачний! У суп додається кунжутне масло і зелень! пробуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто для вонтонов - 12 штук (листочок)
- Свинина - 500 грам
- Кунжутну олію - 2, 5 Ст. Ложки(1, 5 - в фарш)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком
- Вино - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 800 мілілітрів
- Luk Salotti - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Капуста китайська - 1 штука (невеликий качан)
Підготувати продукти.
Помити китайську капусту.
Порізати капусту.
Фарш змішати з соєвим соусом, кунжутним маслом, винним оцтом, сіллю, перцем і капустою.
На тісто нарізане шматочками покласти шматочки фаршу.
Згорнути тісто наполовину.
Скласти куточки тесту. Це вонтон.
Скласти готові вонтони. Поставити каструлю з бульйоном.
В окропі відварити вонтони, поки вони не спливуть і долити каструлю бульйоном.
У готовий суп додайте спеції, кунжутне масло і зелений лук.
Смачного!