Суп з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити обіднє меню пропоную дуже класним супчиком. Пікантний, неймовірно ароматний, та й нескладний в готуванні, він напевно буде вам до смаку. Рекомендую придивитися до рецептиками!
Перед вами легкий спосіб, як приготувати суп з сочевиці. Насиченість йому надають спеції, так що додаткові інгредієнти просто не потрібні. Але при бажанні ви можете додати і інші овочі за смаком. Цей дивовижний рецепт навіяний індійської кухнею, так що її любителям точно раджу повторити супчик в домашніх умовах.
- Сочевиця - 350 грам
- Помідори - 4 штуки
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (кмин, паприка, куркума, чилі)
1. Сочевицю промийте як слід під проточною водою і обсушити.
2. Вимийте і наріжте дрібними кубиками помідори. Краще заздалегідь очистити їх від шкірки.
3. Очистіть і подрібніть (наріжте невеликими шматочками) часник.
4. Розігрійте в сотейнику або в каструлі рослинне масло. Викладіть туди часник, обсмажте його протягом хвилини. Додайте всі спеції.
5. Викладіть помідори, перемішайте і обсмажуйте хвилини 3.
6. Додайте сочевицю.
7. Влийте воду, доведіть до кипіння. Додати сіль, накрийте кришкою і на середньому вогні варите до м'якості сочевиці (від 15 до 30 хвилин приблизно).
8. В кінці вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень.
9. Додайте в блюдо зелень, перемішайте. Усе, супчик можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!