Суп з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний супчі, з яскравим ароматом сиру і шинки. Готується легко, просто і швидко.
Смачний і ніжний суп не залишить байдужим нікого з ваших домочадців. Аромат готується супу збере вашу сім'ю на кухні ще до того моменту, як суп буде остаточно готовий. Простий рецепт супу з шинкою і сиром допоможе будь-якій господині смачно і ситно нагодувати сім'ю. А якщо ви ще до цього супу приготуєте часникові сухарики, боюся, що каструля з супом спорожніє дуже швидко. Розповідаю, як приготувати суп з шинкою і сиром.
- Шинка - 150-200 грам
- Сир плавлений - 200 грам
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Вода - 2-2, 5 L
Картопля чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю приблизно 2 л води, опускаємо туди картоплю і ставимо варити на плиту.
Очищаємо цибулю та моркву, моєму. Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості.
Вливаємо в сковороду з цибулею і морквою вершки, сіль, перець. Все добре перемішуємо і викладаємо в каструлю з майже готовим картоплею. Варимо 5 хв.
Сир нарізаємо маленькими кубиками - так він швидше розчиниться. Викладаємо сир в каструлю.
Після того, як сир розчинився, додаємо шинку. Її можна попередньо злегка обсмажити. Варимо хвилин 10 на маленькому вогні.