Млинці, фаршировані шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Робимо ситну і пікантну закуску з млинців на роботу або перекус. Дивимося рецепт млинців, фаршированих шинкою і сиром, і запам'ятовуємо!
Щоб зробити наші млинці більш яскравими - додамо трохи зелені в тісто для кольору. До речі, для приготування млинців, фаршированих шинкою і сиром я взяла моцарелу, але це зовсім не обов'язково. Можна взяти бринзу або інший сир, який вам подобається. Приготування займе якийсь час, але закуска того варто. Дивимося рецепт.
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для тіста)
- Базилік - 20 грам (для тіста )
- Борошно - 150 грам
- Шинка - 150 грам
- Сир - 125 грам
- Вершки - 300 мілілітрів (для начинки )
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки (для начинки )
- Спеції - За смаком
Базилік (або іншу зелень) заліт окропом.
Замісити тісто (молоко, яйця, цукор і сіль за смаком, додайте базилік, збийте, потім борошно і масло рослинне; все перемішуємо). Відставте на 20 хвилин. Тим часом робимо начинку: ріжемо шинку на кубики.
Обсмаживши шинку, перекладаємо її. Тепер з маслом вершковим обсмажуємо борошно.
Тепер вливаємо туди вершки, порізаний сир, шинку і спеції. Обсмажуємо пару хвилин, поки сир не розплавиться.
Тепер смажимо млинці. Виходить штук 12-15.
На краєчок млинця викладаємо начинку.
Загортаємо рулетом.
Перед подачею готові млинці, фаршировані шинкою і сиром можна ще підігріти в духовці, мікрохвильовці або на грилі. Смачного!