Яйця, фаршировані шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані м'ясом яйця ідеально підійдуть для фуршету, прекрасно поєднуються з білим вином! Рецепт приготування - простий. Пробуйте!
Фаршировані шинкою яйця готуються гранично просто. Треба відварити яйця круто, остудити їх і очистити, відокремити від жовтків, розрізавши навпіл. Жовтки змішати з шинкою, сиром, майонезом і спеціями і нафарширувати половинки білка. Відмінна закуска до святкового столу готова!
- Яйця - 5 штук
- Шинка - 150 грам
- Сир - 50 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Яйця заздалегідь відварити, дати їм охолонути. Потім розрізати їх уздовж на 2 половини, вийняти жовток, але не викидайте, вони нам ще знадобляться
Тепер приготуємо начинку для яєць. Жовтки змішуємо з майонезом до однорідної маси, туди ж кладемо дрібно нарізану шинку і зелень. Все перемішуємо і трохи посолити.
Начинку викладаємо в підготовлені половинки яєць і прикрашаємо листочками петрушки і оливками або огірками.