Рецепт Яйця, фаршировані шинкою фото

Яйця, фаршировані шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Шинка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Фаршировані м'ясом яйця ідеально підійдуть для фуршету, прекрасно поєднуються з білим вином! Рецепт приготування - простий. Пробуйте!

Опис приготування:

Фаршировані шинкою яйця готуються гранично просто. Треба відварити яйця круто, остудити їх і очистити, відокремити від жовтків, розрізавши навпіл. Жовтки змішати з шинкою, сиром, майонезом і спеціями і нафарширувати половинки білка. Відмінна закуска до святкового столу готова!

  • Яйця - 5 штук
  • Шинка - 150 грам
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
яйця, фаршировані шинкою - фото крок 1
Яйця заздалегідь відварити, дати їм охолонути. Потім розрізати їх уздовж на 2 половини, вийняти жовток, але не викидайте, вони нам ще знадобляться
яйця, фаршировані шинкою - фото крок 2
Тепер приготуємо начинку для яєць. Жовтки змішуємо з майонезом до однорідної маси, туди ж кладемо дрібно нарізану шинку і зелень. Все перемішуємо і трохи посолити.
яйця, фаршировані шинкою - фото крок 3
Начинку викладаємо в підготовлені половинки яєць і прикрашаємо листочками петрушки і оливками або огірками.

Схожі рецепти