Млинці, фаршировані капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт для тих, хто любить поєднання капуста + тісто. Апетитні і смачні млинці - хоч на сніданок, хоч на обід, хоч на вечерю:)
Смачні і тоненькі млинці гарні самі по собі, а вже фаршировані - це казка У мене найулюбленіші дві начинки для млинців - м'ясна і капустяна. Рецепт приготування млинців, фаршированих капустою у кожної господині свій. Я поділюся своїм. Він досить простий, капуста без моркви і цибулі. Зате я додаю в капустяну начинку варені яйця. Спробуйте і ви приготувати млинці, фаршировані капустою за моїм рецептом. Сподіваюся, що вам сподобається
- Капуста - 500 грам
- Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 зварити круто)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 0, 5 L
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина в тесті, половина для капусти)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (половина в тесті, половина для капусти)
- Борошно - 250 грам
У молоці добре розмішати цукор і сіль, додати яйця і збити. Всипати просіяне борошно і розмішати тісто без грудочок. Налити в тісто рослинне масло і ще раз добре розмішати.
На добре розігрітій сковорідці смажимо тонкі млинці.
Для начинки дрібно шаткуємо капусту.
На сковорідці з рослинним маслом тушкуємо капусту під кришкою. Якщо капуста дасть мало соку, можна підлити пару ложок води.
Коли капуста практично готова, солимо її і додаємо томатну пасту. Тим, хто не любить томат - пасту можна не додавати.
Варені яйця натираємо на крупній тертці і додаємо в готову капусту. Добре розмішуємо.
Викладаємо підготовлену начинку на край млинчика.
І загортаємо його конвертиком.
Перед подачею обсмажуємо млинці на рослинній або вершковому маслі.