Рецепт Млинці, фаршировані куркою фото

Млинці, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Млинці , Фаршировані
Кількість порцій: 12-14
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці млинці ніколи не зможуть мені набриднути, адже вони такі неймовірно смачні. І начинка в них найкраща - соковиті грибочки і ніжне куряче філе - ну, хіба можна відязикатися від такого ласощі.

Опис приготування:

Хочете приготувати млинці, фаршировані куркою, в домашніх умовах - відмінно, адже кращого страви до сніданку годі й чекати. Зробити такі млинці зовсім не складно, я б навіть сказала, простіше, чим звичайно, адже тут ми не буде смажити їх окремо, а потім фарширувати. У цьому простому рецепті млинців, фаршированих куркою, начинку ми будемо викладати на млинець відразу, як тільки він підсмажиться з одного боку. Це не тільки дуже швидко, але і вельми зручно, адже в подальшому млинець запечатується, і начинка з нього не випадає.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Борошно - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки(+ в начинку до смаку)
  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка свіжа подрібнена - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
млинці, фаршировані куркою - фото крок 1
Почнемо з приготування тіста для млинців, для нього нам потрібно викласти в глибоку миску сир, розбити яйця, додати сіль і цукор, а також половину від усієї борошна і половину кефіру, ретельно все перемішати.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 2
В окремому посуді змішуємо залишився кефір і соду, збиваємо все, поки маса не почне пінитися. Після цього переливаємо її в миску з тестом, додаємо решту борошна і гарненько все перемішуємо, поки тісто не стане однорідним.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 3
Тепер ми нарізаємо невеликими кубиками куряче філе, гриби і цибулю. Викладаємо все на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо на середньому вогні.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 4
Коли рідина з м'яса і грибів випарується практично повністю, додаємо в начинку подрібнену петрушку, сметану, сіль і перець за смаком, перемішуємо все і знімаємо сковороду з вогню.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 5
Ставимо на плиту іншу, на цей раз плоску, сковороду для млинців. Змащуємо її маслом і гарненько нагріваємо, потім наливаємо на сковороду пару ложок тесту, розподіляємо його, щоб вийшов млинець висотою не більше 0, 5 см.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 6
Коли млинець трохи прожариться з одного боку, викладаємо на одну його половину начинку, так щоб краї млинця залишалися вільні.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 7
Потім накриваємо начинку другою половиною млинця, злегка притискаємо його краю, щоб вони запечаталися. Тримаємо його на вогні хвилину, потім перевертаємо і ще хвилини смажимо з іншого боку.
млинці, фаршировані куркою - фото крок 8
Подаємо млинці до столу і пригощаємося. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти