Млинці, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ці млинці ніколи не зможуть мені набриднути, адже вони такі неймовірно смачні. І начинка в них найкраща - соковиті грибочки і ніжне куряче філе - ну, хіба можна відязикатися від такого ласощі.
Хочете приготувати млинці, фаршировані куркою, в домашніх умовах - відмінно, адже кращого страви до сніданку годі й чекати. Зробити такі млинці зовсім не складно, я б навіть сказала, простіше, чим звичайно, адже тут ми не буде смажити їх окремо, а потім фарширувати. У цьому простому рецепті млинців, фаршированих куркою, начинку ми будемо викладати на млинець відразу, як тільки він підсмажиться з одного боку. Це не тільки дуже швидко, але і вельми зручно, адже в подальшому млинець запечатується, і начинка з нього не випадає.
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки(+ в начинку до смаку)
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Петрушка свіжа подрібнена - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
Почнемо з приготування тіста для млинців, для нього нам потрібно викласти в глибоку миску сир, розбити яйця, додати сіль і цукор, а також половину від усієї борошна і половину кефіру, ретельно все перемішати.
В окремому посуді змішуємо залишився кефір і соду, збиваємо все, поки маса не почне пінитися. Після цього переливаємо її в миску з тестом, додаємо решту борошна і гарненько все перемішуємо, поки тісто не стане однорідним.
Тепер ми нарізаємо невеликими кубиками куряче філе, гриби і цибулю. Викладаємо все на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо на середньому вогні.
Коли рідина з м'яса і грибів випарується практично повністю, додаємо в начинку подрібнену петрушку, сметану, сіль і перець за смаком, перемішуємо все і знімаємо сковороду з вогню.
Ставимо на плиту іншу, на цей раз плоску, сковороду для млинців. Змащуємо її маслом і гарненько нагріваємо, потім наливаємо на сковороду пару ложок тесту, розподіляємо його, щоб вийшов млинець висотою не більше 0, 5 см.
Коли млинець трохи прожариться з одного боку, викладаємо на одну його половину начинку, так щоб краї млинця залишалися вільні.
Потім накриваємо начинку другою половиною млинця, злегка притискаємо його краю, щоб вони запечаталися. Тримаємо його на вогні хвилину, потім перевертаємо і ще хвилини смажимо з іншого боку.
Подаємо млинці до столу і пригощаємося. Приємного всім апетиту!