Булочки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Булочки бувають не тільки солодкі, їх часто печуть з начинкою з м'яса, грибів, сиру, зелений. Сьогодні розповім вам про те, як приготувати булочки з шинкою і сиром. Рум'яний, ароматні і дуже смачні.
Такі булочки можна приготувати для друзів, їх можна їсти замість бутербродів, сендвічів або хот-догів. Подавайте їх відразу, тоді сир буде ще тягнуться. Або остудіть, а потім вже подавайте або беріть з собою. Можете надати їм будь-яку форму. Використовуйте не тільки шинку, а варену ковбасу або копчену.
- Вершки - 2/3 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукровий пісок - 1/3 склянки
- Борошно - 4 склянки
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Шинка - 12 скибочок
- Сир - 12 скибочок
- Вода - 2 чайних ложки
1. Для тіста: змішайте вершки, молоко, 1 яйце, цукор (залиште 1 столову ложку), борошно, дріжджі і сіль. Замісити тісто, потім залиште його на 1 час. Викладіть тісто з миски на стіл і розділіть на 12 частин.
2. Розкачайте кожну частину в овал, потім викладіть по шматочку сиру, а зверху нього - шинку.
3. Поверніть невеликий рулетик з тіста і начинки.
4. Виходять ось такі булочки, залиште їх на 10 хвилин.
5. Ножем зробіть неглибокі надрізи (по 3 штуки на кожній булочці).
6. Перекладіть булочки на деко з пергаментів.
7. Вбийте залишився яйце і змастіть їм кожну булочку.
8. Надішліть випічку в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
9. Перекладіть булочки на решітку. Змішайте цукор, що залишився з гарячою водою і змастіть цукровим сиропом булочки. Залиште їх до охолодження і подавайте.