Рецепт Булочки з шинкою і сиром фото

Булочки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Дріжджове тісто, Шинка
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Страви з начинкою, Булочки

Булочки бувають не тільки солодкі, їх часто печуть з начинкою з м'яса, грибів, сиру, зелений. Сьогодні розповім вам про те, як приготувати булочки з шинкою і сиром. Рум'яний, ароматні і дуже смачні.

Такі булочки можна приготувати для друзів, їх можна їсти замість бутербродів, сендвічів або хот-догів. Подавайте їх відразу, тоді сир буде ще тягнуться. Або остудіть, а потім вже подавайте або беріть з собою. Можете надати їм будь-яку форму. Використовуйте не тільки шинку, а варену ковбасу або копчену.

  • Вершки - 2/3 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 1/3 склянки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Шинка - 12 скибочок
  • Сир - 12 скибочок
  • Вода - 2 чайних ложки
булочки з шинкою і сиром - фото крок 1
1. Для тіста: змішайте вершки, молоко, 1 яйце, цукор (залиште 1 столову ложку), борошно, дріжджі і сіль. Замісити тісто, потім залиште його на 1 час. Викладіть тісто з миски на стіл і розділіть на 12 частин.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 2
2. Розкачайте кожну частину в овал, потім викладіть по шматочку сиру, а зверху нього - шинку.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 3
3. Поверніть невеликий рулетик з тіста і начинки.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 4
4. Виходять ось такі булочки, залиште їх на 10 хвилин.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 5
5. Ножем зробіть неглибокі надрізи (по 3 штуки на кожній булочці).
булочки з шинкою і сиром - фото крок 6
6. Перекладіть булочки на деко з пергаментів.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 7
7. Вбийте залишився яйце і змастіть їм кожну булочку.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 8
8. Надішліть випічку в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
булочки з шинкою і сиром - фото крок 9
9. Перекладіть булочки на решітку. Змішайте цукор, що залишився з гарячою водою і змастіть цукровим сиропом булочки. Залиште їх до охолодження і подавайте.

Схожі рецепти