Запечені булочки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Швидка і швидка випічка часто виручає господиню, коли гості на порозі. Як приготувати запечені булочки з шинкою і сиром? Для приготування булочок купите нарізані на слайсери продукти.
Дівчатка, запечені булочки з шинкою і сиром дійсно смачні. Щоб не мучитися з нарізкою шинки і сиру, купуйте їх вже нарізаними. У супермаркетах є слайсер, можна скористатися ним. Ще один момент: у мене шинка великого діаметра. Краще вибирати середнього, так шматочки шинки компактніше і зручніше будуть укладатися на шматочку тесту. В іншому рецепт дуже легкий, і результат вас обов'язково порадує.
- Листкове тісто - 300 грам
- Шинка - 250 грам
- Сир твердий - 400 грам
- Яйце - 1 штука
Листкове тісто необхідно розморозити до м'якості.
Дошку присипте борошном. Викладіть на неї тісто і розкачайте його в тонкий пласт товщиною 1-1, 5 см.
На тісто викладіть нарізану шинку. У мене вона досить велика в діаметрі. Важливо нарізати шинку тонко або скористатися слайсера (в супермаркеті).
Візьміть сир. У продажу є упаковки, коли сир нарізаний на пластини. Замість твердого сиру можна взяти пластинки плавленого бутербродного сиру типу "хохланд" . Шинку накрийте пластинками сиру.
Поверніть тісто в рулет так, щоб начинка не визирала. Закріпіть краю і шов рулету.
Наріжте рулет на шматочки, кожен по 3-4 см в ширину.
Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом для випічки. Змастіть булочки збитим яйцем.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте булочки в духовці 15 хвилин до характерного рум'яного кольору.