Млинці, запечені під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці, запечені під сиром, з начинкою з відвареної курочки і смаженою цибулею - дуже ситне, апетитне і смачне блюдо. Спробуйте!
Такі млинці можуть стати як перекусом, так і повноцінним обідом або вечерею. З начинкою ви завжди можете експериментувати. Для більш ніжною скоринки сирної я рекомендую додати трохи сметани.
- Млинці - 8 штук
- Куряче філе - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Приготуйте млинці за своїм улюбленим рецептом. Куряче філе відварити в підсоленій воді до м'якості.
2. Очистіть і подрібніть цибулину.
3. Сир натріть на середній або крупній тертці.
4. Готове філе трохи обсушити, остудіть і подрібніть в м'ясорубці або блендері.
5. Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть цибулю. Обсмажте до легкої рум'яності.
6. Додайте на сковороду подрібнену курку.
7. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції. Обсмажте пару хвилин, після зніміть з вогню і трохи остудіть.
8. Викладіть на млинець пару ложок начинки.
9. Акуратно згорніть.
10. Загорніть все млинці і викладіть форму для запікання.
11. Змастіть сметаною.
12. Присипте тертим сиром. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку.
13. Запікайте 15-20 хвилин до рум'яної скоринки.
14. Млинці подавайте гарячими. Смачного!