Млинці з сиром, запечені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніші млинці, які я коли-небудь пробував, були у бабусі. Незважаючи на це я пробую нові рецепти, наприклад, рецепт приготування млинців з сиром, запечених в сметані.
Запікати млинці в духовці можна, тільки якщо попередньо посмажити їх на сковорідці. Це і є останній етап рецепта приготування млинців з сиром, запечених в сметані. До цього млинці потрібно спочатку обсмажити і загорнути в них начинку.
- Молоко - 1 літр
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки(2 для тіста, 1 для начинки)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 20 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 5 грам
- Сиркова маса - 500 грам
- Крем - 250 мілілітрів
- Варення - 3-4 Ст. Ложок
Спочатку смажимо млинці на сковороді. У миску виливаємо молоко, razbivaem яйця, додаємо цукру і солі, поступово засипаємо борошно. Все перемішуємо до однорідності і смажимо млинці на сковороді, розігрітій рослинним маслом.
Готуємо начинку. У миску з сирною масою розбиваємо яйце. Засипаємо туди ж ванільного цукру і розмішуємо все до однорідності.
Загортаємо начинку в млинці.
Розміщуємо млинці в форму для запікання. Заливаємо форму заливкою з перемішаних сметани і варення.
Відправляємо форму для запікання в духовку на півгодини при температурі 170 градусів.