Кабачки, запечені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт кабачків, запечених в сметані, я підгледіла в одній кулінарній передачі. Мене зацікавив зовнішній вигляд таких собі закусочних паличок, вирішила приготувати. Смачно, раджу!
Мені дуже сподобалося готувати ці кабачки, запечені в сметані. Сметанний соус чудово доповнює смак овоча, а вже про клярі і говорити нема чого: поєднання сиру і панірувальних сухарів придумав геній! Дуже смачно, рекомендую спробувати!
- Кабачок - 1 штука (чим більше, тим краще)
- Крем - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Оцет яблучний - 2 чайних ложки
- Мед - 2 чайних ложки
- Сухарі паніровочні - 0.5 склянки
- Сир тертий - 0.5 склянки
- Спеції - 1 За смаком
1. Кабачок миємо й нарізаємо довгими скибочками. Краще поріжте, як на фото, заощадите час.
2. Цибуля подрібнити і обсмажити до коричневого кольору. Далі в блендері змішаємо цибулю, мідь, оцет, гірчицю і спеції до однорідності. Після чого вливаємо сметану, перемішаємо ще раз.
3. В окремій мисці змішаємо рівну кількість сухарів і тертого сиру. Спецій додамо сюди поменше. Кожен шматочок кабачка занурюємо в сметанний соус, потім в цю суміш. Викладаємо на деко.
4. Запікати таких "їжачків" треба від десяти до двадцяти хвилин, поки кляр і шматочки сухарів не зарум'яниться. Подаємо з будь-яким соусом, я, наприклад, просто заново роблю той же, в який занурювали кабачки. Смачно!