Рецепт Груші запечені під сиром фото

Груші запечені під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня , Англійська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Оригінальний, легкий і незвичайний десерт. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим блюдом. Його пікантний смак їм обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Легке літнє блюдо для тих, хто любить експерименти. Груші очистіть, видаліть серцевину і покладіть їх на деко, застелене пергаментом. На кожну покладіть по жмені рубаних горіхів і трохи порізаного сиру. Полийте медом і запечіть в духовці протягом 20 хвилин. Готову страву трохи остудіть, і стільчик для годування. Смачного!

  • Груші - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Мед - 100 грам
груші запечені під сиром - фото крок 1
Груші очистіть, видаліть серцевину і покладіть їх на деко, застелене пергаментом.
груші запечені під сиром - фото крок 2
Горіхи дрібно порубати, і насипте по жмені на кожну половинку груші.
груші запечені під сиром - фото крок 3
Сир наріжте дрібними кубиками і також розкладіть по грушам. Полийте груші медом, приблизно по 1 столовій ложці на кожну.
груші запечені під сиром - фото крок 4
І відправте на 20 хвилин в духовку запікатися при 180 градусах. Готову страву трохи остудіть, і стільчик для годування.

Схожі рецепти