Груші запечені під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, легкий і незвичайний десерт. Порадуйте себе і своїх близьких цим чудовим блюдом. Його пікантний смак їм обов'язково сподобається.
Легке літнє блюдо для тих, хто любить експерименти. Груші очистіть, видаліть серцевину і покладіть їх на деко, застелене пергаментом. На кожну покладіть по жмені рубаних горіхів і трохи порізаного сиру. Полийте медом і запечіть в духовці протягом 20 хвилин. Готову страву трохи остудіть, і стільчик для годування. Смачного!
- Груші - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Мед - 100 грам
Груші очистіть, видаліть серцевину і покладіть їх на деко, застелене пергаментом.
Горіхи дрібно порубати, і насипте по жмені на кожну половинку груші.
Сир наріжте дрібними кубиками і також розкладіть по грушам. Полийте груші медом, приблизно по 1 столовій ложці на кожну.
І відправте на 20 хвилин в духовку запікатися при 180 градусах. Готову страву трохи остудіть, і стільчик для годування.