Запечені груші
(покроковий рецепт з фото)
Уже зовсім скоро золота осінь принесе нам свої прекрасні дари. Я обожнюю груші, тому тут поділюся з вами рецептом. Подивіться, як приготувати запечені груші з корицею і медом.
Я дуже люблю ароматні спеції, тому іноді разом з корицею додаю до груш кардамон і гвоздику, попередньо розтерши їх в ступці. А любителям нестандартних сполучень можу запропонувати поекспериментувати з додаванням імбиру, буде дуже ароматно і смачно.
- Груші - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Волоський горіх - 4 Ст. Ложки (подрібнений)
- Йогурт - За смаком (або морозиво)
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
Груші добре вимийте, відріжте хвостики і розрізати фрукти на половинки, вичистивши насіння і серцевину. Викладіть на деко. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Докладний волоські або інші горіхи. Сердцевінку наповніть горіхами і присипте груші корицею, на горіхи налийте по пів-ложки меду.
Надішліть груші в духовку і запікайте 30 хвилин. Подавайте гарячими з йогуртом або морозивом.