Рецепт Запечені груші фото

Запечені груші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Мед , Груша
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Уже зовсім скоро золота осінь принесе нам свої прекрасні дари. Я обожнюю груші, тому тут поділюся з вами рецептом. Подивіться, як приготувати запечені груші з корицею і медом.

Опис приготування:

Я дуже люблю ароматні спеції, тому іноді разом з корицею додаю до груш кардамон і гвоздику, попередньо розтерши їх в ступці. А любителям нестандартних сполучень можу запропонувати поекспериментувати з додаванням імбиру, буде дуже ароматно і смачно.

  • Груші - 2 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 4 Ст. Ложки (подрібнений)
  • Йогурт - За смаком (або морозиво)
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
запечені груші - фото крок 1
Груші добре вимийте, відріжте хвостики і розрізати фрукти на половинки, вичистивши насіння і серцевину. Викладіть на деко. Увімкніть духовку на 180 градусів.
запечені груші - фото крок 2
Докладний волоські або інші горіхи. Сердцевінку наповніть горіхами і присипте груші корицею, на горіхи налийте по пів-ложки меду.
запечені груші - фото крок 3
Надішліть груші в духовку і запікайте 30 хвилин. Подавайте гарячими з йогуртом або морозивом.

Схожі рецепти