Запечені груші з волоськими горіхами і медом
(покроковий рецепт з фото)
Груші, так само, як і яблука, відмінно запікати в духовці. Є багато варіантів начинки для них. Розповім про один такий, як приготувати запечені груші з волоськими горіхами і медом.
Груші набагато м'якше яблук, тому часу на приготування потрібно менше. Можете додати до них не тільки волоські горіхи, а також мигдаль, пекан. Готову грушку можна прикрасити цукровою пудрою або полити трохи медом. Якщо любите солодкі груші, додайте більше меду або цукру.
- Груші - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 1/4 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте груші, розріжте кожну навпіл.
2. Чайною ложкою акуратно видаліть серцевину разом з насінням.
3. Посипте меленою корицею кожну половинку.
4. В ямку від серцевини додайте нарізані крупно горіхи.
5. Полийте кожну половинку груші медом.
6. Надішліть груші в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
7. Дістаньте готові груші з духовки, за бажанням додайте ще корицю, мідь. Смачного!