Рецепт Запечені груші з волоськими горіхами і медом фото

Запечені груші з волоськими горіхами і медом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Горіхи, Грецькі горіхи, Мед, Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти

Груші, так само, як і яблука, відмінно запікати в духовці. Є багато варіантів начинки для них. Розповім про один такий, як приготувати запечені груші з волоськими горіхами і медом.

Груші набагато м'якше яблук, тому часу на приготування потрібно менше. Можете додати до них не тільки волоські горіхи, а також мигдаль, пекан. Готову грушку можна прикрасити цукровою пудрою або полити трохи медом. Якщо любите солодкі груші, додайте більше меду або цукру.

  • Груші - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 1/4 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 1
1. Вимийте груші, розріжте кожну навпіл.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 2
2. Чайною ложкою акуратно видаліть серцевину разом з насінням.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 3
3. Посипте меленою корицею кожну половинку.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 4
4. В ямку від серцевини додайте нарізані крупно горіхи.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 5
5. Полийте кожну половинку груші медом.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 6
6. Надішліть груші в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
запечені груші з волоськими горіхами і медом - фото крок 7
7. Дістаньте готові груші з духовки, за бажанням додайте ще корицю, мідь. Смачного!

Схожі рецепти