Рецепт Запечені груші в духовці фото

Запечені груші в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт запечених груш в духовці - для тих, у кого вдався урожай груш, і вже незрозуміло, куди їх дівати. Будь ласка - за цим рецептом приготуєте дуже смачний десертик, який сподобається багатьом.

Опис приготування:

Подивившись рецепт, ви можете подумати, що нічого дієтичного в солодких грушах з цукром немає. Але повірте, краще їсти таку апетитну грушку, ніж шматочок пирога І набагато корисніше! Запечені груші в духовці зберігають вітаміни свіжих фруктів. Завдяки цукру, який запікається разом з грушею, насичує солодкістю її сік, груша стає дуже солодкою, і багато ви їх не з'їсте. Цим гарні всі запечені фрукти, не тільки груша Але насититеся легко! Для мене найкращий десерт - це запечені груші в духовці!

  • Цукор - 50 грам
  • Ваніль - 1-2 штук (стручка.)
  • Груші - 3-4 штук
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
запечені груші в духовці - фото крок 1
Увімкніть духовку на 190 градусів. Нехай нагрівається. Тонким ножем розріжте стручки ванілі, поріжте його на шматочки, вийміть насіння. Змішайте в одній чашці ваніль і цукор.
запечені груші в духовці - фото крок 2
Чиста Штампування.
запечені груші в духовці - фото крок 3
Виріжте у груш серединки. Викладіть груші на деко, покритий пекарської папером. Покладіть в серединки шматочок вершкового масла і посипте цукром з ваніллю.
запечені груші в духовці - фото крок 4
Запікайте груші в духовці 25-30 хвилин. Потім дістаньте, переверніть спинками вгору. Цукор вже повинен перетворитися в карамель, можете полити спинки карамеллю, зачерпнувши її ложкою. Поверніть в духовку і запікайте ще 15-20 хвилин. Груші повинні стати м'якими.
запечені груші в духовці - фото крок 5
Перевірте, якщо груші вже м'які, діставайте їх. Дайте їм трохи охолонути і подавайте:) Якщо ви на дієті, подавайте їх з листочками м'яти:) А якщо ні - зі збитими вершками або морозивом:)

Схожі рецепти