Груші із сиром
(покроковий рецепт з фото)
Іноді на кухні хочеться поекспериментувати і приготує щось оригінальне і пікантне. Якщо у вас такий настрій - сміливо беріться за рецепт груш з сиром.
Оригінальний і пікантний десерт. Розріжте груші навпіл і вийміть серцевину. Змішайте мед, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Що вийшла глазур'ю змастіть фрукти і запечіть їх у духовці протягом 30 хвилин. Потім переверніть груші заглибленнями вгору, насипте в них тертий сир і поверніть в духовку ще на 5 хвилин, щоб він оплавився. Посипте готову страву порізаними фісташками і подайте на стіл. Смачного!
- Груші - 4 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Fistashki - 30 грам
- Сир - 70 грам
Груші розріжте навпіл і вийміть серцевину.
Змішайте мед, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець.
Змастіть груші медової глазур'ю і покладіть на деко.
Випікайте протягом 30 хвилин в духовці, періодично змащуючи глазур'ю. Потім переверніть груші заглибленнями вгору, насипте в них тертий сир і поверніть в духовку ще на 5 хвилин, щоб він оплавився. Посипте готову страву порізаними фісташками і подайте на стіл.